Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, July 17, 2012

Satu²nya Bday Card..Tq My Lovely Blogger Friend ♥

As Salam,

Satu² nya bday card yg mama terima, tenkiu my lovely blogger friend..Cha si hijaucantik


Dua kali dah terima tau ( Bday Card 11.07.11) , Dua² handmade card dari cha sendiri. B'day Card ni selamat eija terima pada 9 Julai 2012. 


Terima kasih sgt² Cha, sgt menghargai & menyukainya..Eija jerk x pernah sent card dekat Cha kan, lepas ni kena igt tarikh 6 Mei, seminggu sebelum tarikh besday Ziqry jerk ni..

Sedar x sedar 2 tahun dah kita kenal kan Cha..♥♥♥Friendship Forever ♥♥♥


Cantik Flower Quilling ni kan,
Cha yg sgt menggemari art quilling skrg ni..

Isi dalam kad..So lovely..
I ♥

Terima kasih di atas ucapan & doa kamu ye Cha :)


Amin..Amin Ya Rabbal Alamin..

P/S: lately ni blog selalu x berupdate n update pun lewat..huhu.., biasalah tu kan time bz, bz sgt, time xde keje tu mmg rilex sungguh. La ni balik umah selalunya mmg x sempat sentuh lappy pun..mmg masa abis utk rehat shj..hihi..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. cha pun mmg kreatif dan rajin kan...

    ReplyDelete
  2. cantikk.. sesuailah dgn eija yang suke warne biru....

    happy belated bestday kak eija ...

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt card drp kwn..cntik card nih

    ReplyDelete
  4. @e_da: betul tu kreatif & rajin..:)

    @Masya: yup cantik hasil tgn cha kan :), hihi mana tau warna kegemaran k.eija biru ni msti sbb kaler background blog k.eija biru kan, k.eija ni suka semua kaler rasanye..hehe..

    terima kasih..dh 2 kali wish ni..:))

    @PinkUmmi: mmg besh bila dpt kawan yg x pernah lupa tarikh besday kita, lg2 pulak kawan yg sblm ni kenal alam maya jerk & seterusnya boleh menjadi seorg kawan yg baik..
    mmg cantik :))

    ReplyDelete
  5. @fieda: terima kasih, mmg cantik pun, eija suka tgk tulisan tgn dia n hasil quilling yg cha buat..:))

    ReplyDelete
  6. cha tu mmg kretip n penyabar!
    baru2 ni tgk kt blog die, die buat 500 rama2!
    kalu saya la..hmm takde la =p

    ReplyDelete
  7. @Lelord: ..^_^..

    @Nad@MamaZN: hihi ada gak baca dlm blog cha, iyela kalau dah minat begitula..bila tgk hasil mesti hilang penat lelah dh..msti dia rasa puas + srnok tgk hasil quilling yg dia dh dapat buat tu sbnrnya nad...

    ReplyDelete
  8. jue pun dapat...comel kan....
    cha memang kreatif

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails