Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 18, 2011

Sweet Birthday Card Dari Member Blogger

As Salam,

N3 sebelum ni sweetmama ada cerita nak tunjuk bday card yg sweetmama terima daripada member blogger Cha sihijaucantik kan...

ini la dia kadnya pun hijau...dr luar nmpk simple jerk kan...

sekali buka...so surprise..sweet n kreatif..ada kek..hehe, million tenkiu cha...sgt happy bila ada yg sudi bg kita kad b'day tau..sentimental value ni. Cha juga ada hantar sms wish b'day kat sweetmama pd jam 12 mlm tepat 11 Julai 2011..sgt2 hargainya. masa tgh malam detik nak tunggu tarikh 11 Julai 2011 tu sweetmama sedang lepak minum kat mamak ngan family MIL..sweetmama sempat berbalas sms ngan cha bgtau tgh lepak minum ni tp xde kek pun..sekali terima kek dr cha..w/pun kek kad b'day..hehehehe..


 

5 comments:

  1. happy belated birthday eija..

    cantik2 hadiah dan card dr sahabat kamu...

    ReplyDelete
  2. wahh lawo nye kad...


    * dh bertahun lama nye haku x berkretip2 dgn kad...

    ReplyDelete
  3. arghhhh, terlupa bubuh tarikh beday u yg cantek tu. dah pos baru teringat. 1st time buat kat mcm ni seumur hidup. you are really special to me. thanks eija, to be my frens.

    ReplyDelete
  4. happy besday sweet mama...rajinnyer cha buat besday card...

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduan : Terima kasih Ayu.., Ayu pun siap wat n3 utk eija...:)

    @Fazilzura: heheh..itu la zura..skrg kan zaman teknologi..dh jarang org nak bg kad..sbb tu aku kata sentimental value..:))

    @Cha: wah 1st time buat..utk eija..adess terharunya...tenkiu cha..1st time wat..cantik pulak tu..
    sama la kita moga persahabatan kita ni kekal la ye...:))

    @Zaidah:terima kasih sis...heheh..itu la rajin sungguh cha ni..sgt2 hargainya..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails