Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 18, 2011

11.07.11|Eppy B'day To Me + B'day Celebration

 As Salam

Eppy B'day To Me
11.07.11 adalah hari ulangtahun kelahiran sweetmama yang ke 31 tahun..eppy b'day to me...hehehe..dh seminggu pun berlalu..br hari ni ada masa nak update n3..Alhamdullillah..masih dipanjangkan usia untuk menikmati kehidupan di dunia ini..Semoga diusia ini mematangkan sweetmama dalam menempuh kehidupan suka dan duka...moga dikurniakan kesihatan yang baik, dilimpahi rezeki dan berbahagia disamping keluarga tercinta serta sentiasa dibwh lindungan dan limpah rahmat oleh Allah S.W.T. AMIN

terima kasih kpd semua kwn2 yg wish b'day kpd sweetmama...especially kwn2 di fb dan member blogger ayu citarasa rinduan yg siap wat n3 (happy birthday blogger sweetmama) dan blogger Cha sihijau cantik yg bg kad b'day (nnti sweetmama wat n3 lain tunjuk kad kreatif cha..heheh..)

B'day Celebration

Just celebrate dgn makan2 @ Kenny Rogers Metro Point, kajang
kali ni sambut berempat..:)
Tenkiu Papa..belikan 2 potong kek Secret Recipe ni (Tiramisu n Coklat Indulgence)

Our Menu..

Kami celebrate pada 11.07.11(Isnin) lepas papa balik keje..w/pun sweetmama masak dan papa makan mlm di rumah dulu..tp sweetmama pesan ngan papa..x payah la makan kenyang2 ye..sbb b'day mama nak belanja makan malam kat Kenny Rogers..hehehe.

on the way nak g ke tempat makan..Zaquan dh tertido dlm kereta..jdnya dia x berapa ada mood..tp masih x mengganggu  mood mama n papa jd agenda tetap diteruskan. Ziqry pula tetap cool n sporting..letak jerk dia atas stroller tu dia akan diam jerk..

disebabkan zaquan mood x berapa ok..ngantok...jdnya 2 potong kek tu x abis pun..selalunya zaquan yg suka sgt kek...tp xpe esoknya mama n zaquan dok umah perabiskan. tapi mcm biasa kami peminat tegar kenny rogers(KR) mmg licin la menu KR kami.
Alhamdullillah..berkesempatan untuk sambut b'day  bersama2 en suami dan 2 hero kesayangan..Sangat happy Okey..^_~..walaupun kali ni xde hadiah dr papa..tahun lepas dpt surprise hadiah dr papa..(KLIK SINI KALAU RASA NAK TAU...HEHHE )


 

8 comments:

  1. huhuhu best nye... makan kenny rogers..kta suka yang macaroni cheese tu

    ReplyDelete
  2. @Huda: mmg sedap..faberet kami..:)

    @amiey lee: hehhe..mmg best..itu la eija pun mmg suka macaroni cheese dia tu ..mmg selalu pilih side dishes yg sama jerk setiap kali mkn KR:)

    ReplyDelete
  3. ok lew tu kan ... syok pe cbrate dgn insan2 tersyg ...

    eh mana tau kut2 en papa kasi suprise kan ,tup2 ado jgk hadiah

    ReplyDelete
  4. nampak zaquan takder mood.. ziqry gak maintaun cool..

    muka kak ct nampak berseri lah lepas pantang..pipi pon dah tak tembam.. mesti jaga badan nie masa pantang.. :)

    ReplyDelete
  5. @fazilzura: hehe..mmg ok pun..smbut dgn org2 yg tersyg drpd xde langsung kan..
    opss..xde kot..simpan budget utk raya, raya utk anak2..huhu

    @cute mum:hehe..itu la..zaquan tu kan mmg kena ikut mood dia, ziqry pula alhamdullillah mmg cool.
    ishh..mane ade berseri..muka bermasalah ada la..huhu..
    alhamdullillah mmg berbengkung sakan time berpantang aritu..balas dendam sbb masa yg pertama dulu x leh bengkung..perut adalah surut sikit sbb jeans levis yg lama dulu dh boleh pakai..:))

    ReplyDelete
  6. eija dah kurusss. pipi dia dah tak gebu. zaQuan tu emo kot eija, bukan beday dia. hahaha. monyok btl muka hero pertama tu. hubby eija pun dah kurus la. wah2 smua diet ni. ziQry dah pergi jejalan ye, bestla ziQry, aunty ch@ nak tumpang mama papa ziQryla, nak soh bw jalan.

    ReplyDelete
  7. @Cha: heheheh..xde la kurus sgt...tp adala terasa turun sikit berat badan berbanding sblm ni..
    yup papa zaquan lg kurus..lebih2 lepas dia sakit ari tu..selera makan dh kurang..
    iye la..ziqry dh start jalan2..busan la dok umah jerk..hehhehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails