Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, June 10, 2012

Mickey Mouse@Mid Valley

As Salam,


Misi seterusnya lepas kenyang isi perut, mmg nak terus balik jerk tp bila lalu dekat centre court MV ni ada pameran Mickey Mouse, dah la Zaquan peminat Mickey Mouse. Ikutkan Zaquan & Ziqry dua2 dah tertido kepenatan setelah puas dpt bermain. Kami kejutkan jugak Zaquan supaya dia dapat melihat karektor Mickey Mouse kegemarannya sbb masa nak singgah Food Court Oasis tu mmg dia dh nmpk sbnrnya dari atas ada Mickey Mouse.


pic dari pandangan atas, pic gegar lgpun notes dh nak kehabisan bateri..
org mmg ramai giles time ni..

Zaquan dikejutkan tp sbb ada Mickey Mouse xde la dia nangis cuma dia xmo jalan sndiri, nak Papa dukong jgk, So xdela kami round sgt, tapi ada la 2-3 keping gambor  dgn Mickey Mouse ni..

Nasib baik Papa sporting nak bergmbar bersama Zaquan sbb mmg tau anak dia peminat tegar Mickey Mouse.

Perasan tak baju yg Zaquan pakai pun baju Mickey Mouse, kalau nak tau dia yg pilih sndiri, baju yg Zaquan pakai tu Nenek/Atok Zaquan beli semasa mereka bercuti di Medan, Indonesia. Nenek dia yg citer Zaquan pilih sndiri nak baju Mickey Mouse.

Mama wif Ziqry
Ziqry mmg lena betul..


Menarik sbnrnya pameran/gallery Mickey Mouse..ada macam2 gaya Mickey Mouse ni..Chumell semuanya..

Antara yg sempat disnap...


Mesti ramai yg dah tengok, sesiapa yg berminat nak tengok, Pameran masih berlangsung sehingga 17 September 2012.


*N3 Auto Publish

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. bestnya eija.... Mika pun minat mickey mouse nanti nak bawk gakla....hihihie

    ReplyDelete
  2. amir minat gitu2 jer... blom takat fanatik lagi...

    ReplyDelete
  3. wah,tak sangka dah buat pameran mickey mouse kat sana ye..suka la bebudak ni kan.

    ReplyDelete
  4. @e_da: hihi..bawa jgn x bawa, ada masa lg ni..bdk2 msti srnok lebih2 lagi bila nmpak kartun kegemaran mereka..

    @Masya: Oh iye ke, Zaquan mmg fanatik, dulu dia cuma minat upin ipin jerk, skrg ni dah pandai layan Mickey Mouse, Tom & Jerry n Pink Panther..

    @Kamalia: Haah dah buat, bkn budak2 jerk srnok, mak bapak pun srnok sekali..sampai nak bergambar pun susah..ramai yg x melepaskan peluang bergambar..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails