Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 22, 2012

Half Day! | My 1st Customer Tupperware!

As Salam,

Bznye bulan ni, setiap minggu kuar Audit , nasib baik dlm Putrajaya jerk, Bz sampai lupa nak apply cuti..Adeiii..Papa i'm sorry :(.

Hari ni Papa cuti rehat dan sepatutnya Mama cuti sekali, kami ada jemputan majlis nikah anak mmber opismate lama, dia wat majlis lepas Maghrib di Wangsa Maju, nak pergi lepas balik keje kol 5.30ptg pastu nak balik umah lg jemput anak msti x sempat, tp boleh pulak mama terlupa nak apply cuti sbb dlm kepala dok igt bulan ni full keluar Audit. So pagi tadi baru kelam kabut isi borang keluar minta half day..nasib baik senang nak dapat..hehe..

Nak amik EL hari ni x sedap hati pulak sbb pagi td kol 11 pagi ada exit meeting, pastu dh plan pagi td nak hantar barang tupperware dkt customer..hehe (Tq eima jd my 1st buyer/customer tupperware). Tak sempat nak borak2 ngan eima , mmg just sempat bersalam n past barang jerk.., itu pun sib baik dalam pada Papa bercuti dia nak tolong hantarkan..hehe.., lepas ni kalau ada kesempatan boleh la kita berjumpa lg ek, kalau jumpa dkt mane2 ke boleh la kita bertegur sapa..:)

ini barang tupperware yg eima beli dgn sweetmama
x kisah la nilainye kecik ke besar tetap rezeki kan..

Sebelum2 ni Mama beli & jd Ahli Tupperware untuk kegunaan diri sendiri, skrg ni jerk baru nak gerak buat sales, itupun mmg upline yg bg sokongan suruh belajar buat sndiri dlm masa yg sama mmg dia byk bantu carikan downline. Moga terus dilimpahi rezeki..AMIN.


Okey la, sat lg lepas Jumaat Papa nak dtg jemput balik.., terima kasih pada kawan2 yg sudi jgk jengah blog Mama w/pun x berupdate n sorry masih x berkesempatan nak balas jejak kawan2.., ada masa nnti Mama pasti BW pnyer..heheh

P/S: Dalam tempoh masa kerja yg singkat hari ni pagi td lepas hantar barang, sempat breakfast dulu ngan Papa, lepastu kami terus survey Taska & Nursery untuk hantar Zaquan & Ziqry Next Year, igtkan kami dh lewat sgt nak daftar Taska anak, rupanya taska yg kami nak registerkan Zaquan & Ziqry ni open bulan Oktober.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. MOGA EIJA BERJAYA DGN BIZ TUPPERWARE NI....

    WAHH TERUJA BTL NAK G DAFTAR ZAQUAN DGN ZIQRI YER.... TP BIAR AWL JANJI CONFIRM DAPATKAN.. KLU LAMBAT² DAN LENGAH² TAKUT DAH PENUH PAYAH JUGAK...

    ReplyDelete
  2. mesti la aku nk beli lagi nanti ... rega mmg berbaloi² sape tak suka ....
    nk beli kat jualan lagi nanti ... tidak dah kot sbb dh penjual yg best .... hehehe


    selamat maju jaya dlm bisnes dear

    ReplyDelete
  3. Kakak rasa masa yg tepat but business tupperware sekarang nie eija. Bekas kuih, jug air mesti ramai yg nak cari..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya kak eija! :)
    dah jumpe eima pun ye..
    hehe

    ReplyDelete
  5. semoga eija success ye dgn bisnes ni..

    ReplyDelete
  6. semoga success juga dari akk
    akk pun dah lama jadi ahli tapaware , banyak beli utk diri sendiri ;)

    ReplyDelete
  7. insyallah lepas nih bertambah la customer...amin...

    ReplyDelete
  8. moga biznes kak eija maju.. :-)

    ReplyDelete
  9. ada lagi tak milk dispenser ni? kalau ada sms sy ye..0193232577

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails