Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, June 10, 2012

Leisure Time@Mid Valley | Apa Saje Untuk Zaquan

As Salam,

Apa saje untuk Zaquan, Main dah dapat, Hadiah dah dapat, tgk Mickey Mouse pun dah, masa nak balik turun ke Car Park lalu pulak depan Popeyes ni..dia ternampak pulak banner Chicken Popeyes ni dan terus cakap nak makan Chicken. 


Kebetulan ada promosi untuk set -  1 ketul ayam, biscuit & air ni cuma RM6.90 pastu papa tambah fries untuk kudapan kami...hehe, itula td masa org makan dia cuma makan 5 suap jerk kan dah lapar. Memikirkan dia cuma mkn 5 suap jerk masa kami mkn nasi, akhirnya turutkan jugak ler kami lepak pulak kat Popeyes ni..temankan Zaquan makan, dia x mo mkn bungkus.

Selesai makan kami pun terus balik, smpai umah pun dah malam, anak2 mama yg pada mulanya tido dalam kereta tp bila sampai rumah segar bugar sbb excited main mainan baru, Zaquan mlm tu jugak rasmi main track kereta Hot Wheels dia..:)

Apa saje untuk kalian, selagi mampu & tidak memudaratkan..Jgn naik lemak sudah tau..huhu

P/S: Selesai juga menghapdet n3 tertunggak weekend kami yg lepas, hopefully planning nak tgk movie weekend ni menjadi seperti yg dirancang, nak berjimba puas2 dgn yg tersyg minggu ni, 11-13 June mama ada Persidangan..O/Station ke JB.

*N3 Auto Publish

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. Alahai Zaquan.. hehehe teringat dulu-dulu :)

    ReplyDelete
  2. Sur Zaquan enjoy the day..:-)s

    ReplyDelete
  3. betul tu... kalau boleh mmg nak bg semua permintaan anak selagi mampu dan tak memudaratkan.. dan tak melampau kan... lagi2 anak sy baru sorang jer..

    ReplyDelete
  4. betulkan eija..demi anak, apa yang berpatutan kita turutkan dan tunaikan..semoga ank2 ini menjadi anak yang soleh..

    ReplyDelete
  5. yup..demi ank2 mesti ttunai hajatnya.
    salam kenal yer..:)

    ReplyDelete
  6. yup.. utk anak2 rela ikut hajatnya..

    salam kenal yer..:)

    ReplyDelete
  7. papa mifz dah lamo tak ke Midvalley...huhu

    ReplyDelete
  8. @ADEEYA: hehe msti teringat zaman kanak2 ye..

    @Gieyana: Yup mmg dia enjoy sgt pada hari tu..:))

    @Masya: Yup selagi mampu,
    Ermmm..anak sulong lagi manja sbnrnya tau..

    @Kamalia: Amin, Moga dia tau mmbalasnye suatu hari nnti..kita sbg IbuBapa semestinya inginkan yg terbaik utk anak2..

    @Saly Man : Salam kenal jugak :)

    @Papa Mifz: oh iye ke, Eija pulak dah lama x ke Shah Alam, dulu Shah Alam tempat belajar n tempat melepak tau..hehehe
    Kami kalau jln2 ke shopping Complex di KL ni lebih suka g Mid Valley jerk berbanding tempat lain, KLCC, Lot 10, Sg. Wang, Times Square rasanye lama betul dh x jejak..huhu

    ReplyDelete
  9. hihiii zaquan tak sabar2 nk main mainan br dia.. :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails