Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 31, 2011

Ole-Ole dari Phnom Penh, Kemboja

As Salam,

yeay..dpt ole2 lagi..
kali ni dr Phnom Penh, Kemboja
akceli ni ole2 dr atok n nenek zaquan yg g bercuti ke Pnom Penh, Kemboja
pada 22 hingga 26 Mac 2011

mcm biasa atok n nenek x lupe beli souveniar 
mekasih bebanyak2..kat atok n nenek zaquan yg x lupe belikan souveniar utk kami

t-shirt Cambodia utk Zaquan

yg kelakarnya zaquan dh pandai demand..
masa try t-shirt ni dia bole tanya kat nenek
mana suar dia..ni baju jerk..
hahaha..mmg terperanjat gak dgr dia ckp camtu..
amboi..zaquan org dh bagi demand pulak..
nenek ckp..g tanye atok..mane suar dia..
atok ckp..suar..xde..zaquan beli sndiri..hehe.

bkn ape..kebelakangan ni kan sweetmama sibuk dok beli baju baby ngan baju dia..
yg dia pun dok try baju sepasang..
kali ni dia try t-shirt jerk..itu agaknye yg dia bole tertanye soalan camtu kat atok&nenek dia


Sweetmama dapat
Fridge Magnet Cambodia
bertambah koleksi FM..suka2..:))

Kain Ela utk wat kain baju kurung..
bertambah lagi koleksi kain ela..
tp sumenya lepas berpantang la baru dpt tempah..
kain ela masa g Padang ari tu pun tersimpan rapi dlm almari lagi..huk3..

Atok n Nenek Zaquan citer..
best pulak jalan2 ke Cambodia
excited citer kat zaquan atok naik bot keliling Sungai Mekong
siap ajak lepas ni bole la g sekeluarga pulak..
dia suruh zaquan kumpul duit byk2 dr skrg..hehe.
Zaquan pun mula la..nak naik bot gak..

sbb pada mulanya atok&nenek zaquan mmg xde mood sgt pun nak g
x sgka bila smpai rasa srnok..
tp compom la kalau dh namanye bercuti kan..
ckp la bercuti ke mane pun
mmg srnok pnyer..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

17 comments:

  1. wah....zaquan dpt baju baru lagi.

    hari tu bos saya pun g sana semata2 g shopping....murah n berbaloi2..teringin nak g tp nak kena kumpul modal dulu huhuhuhu........

    ReplyDelete
  2. rasanya blog eija ni entry shopping baju je. hahaha. lately la kita perasan. papa zaQuan kena make sure duit poket tuk tukar almari baru. keke.

    ReplyDelete
  3. @MummyEcha: hehe..mmg..bertambah koleksi baju zaquan..
    itu la my mil bgtau w/pun guna dollar tp masih dpt beli mcm2..

    ReplyDelete
  4. @Cha: haha..eh iye ke..maybe sbb ada org baru..so lebih shopping utk org baru jerk..tp yg ini bkn kita kirim beli baju pun..my mil yg bg souveniar..hehe

    tp part nak kena tukar almari baru tu..eija mmg sokong sgt..sbbnya mmg x cukup pun almari yg sedia ada skrg.

    ReplyDelete
  5. kitanya FM samalah.. lupa jer nak amik gambar ole2 untuk Dania.. esoklah kot.. tgh bz harinie.

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM :hehe..kiranya kitanya pilihan sama la..sbb FM tu..mak suruh pilih yg mane berkenan..

    yg me tau kain ela tu mmg sama ngan cute mum..sbb mak beli 4 ela..kerat sorang 2 ela..hehe..

    ReplyDelete
  7. beshhhnyaa dapattt baju bykk lak tuh jimat duit mama nak beli heheheh

    ReplyDelete
  8. FM saya abis pecah uwais main :( huhuhu

    ReplyDelete
  9. syoknye atuk n nenek zaquan g melancong..huhu..dpt baju lg..

    ReplyDelete
  10. @Mama Tun Nur Safiya: hehe..alhamdullillah..

    @Puan Capa: huhu..biasala tu budak2..
    k.ct pnyer koleksi fm pun ada yg dh pecah zaquan kerjakan..

    ReplyDelete
  11. mahal x kos utk ke sana? tingin sgt nk ke sana...nk sopping perabih duit..ekeke~ byk nyer t-shirt zaquan..meh bg satu utk zharif..haha~

    ReplyDelete
  12. best tu zaquan dpt thsirt baru :) huda dh stop soping baju adik husna..tggu dia beso sikit esok leh soping lg :)

    ReplyDelete
  13. @ibu MZW@farah idayu:ermm..selalunya kami ni jenis amik tiket tambang murah jerk..kuar jerk iklan air asia ticket murah..kalau mmg dh plan awal nak holiday..terus grab jerk..
    wah..ni msti mmg nak g holiday ni..xpe2..nnti akan ada lg tmbg murah air asia..jgn lupa booking terus.

    @huda: hehe..mmg best..dia pun teruja jerk bila atok n nenek tunjuk kat dia bj baru..terus nak try.
    akceli eija pun dh stop dh shopping baju baru utk new baby..simpan utk beli benda lain pulak..hehe

    ReplyDelete
  14. eija..
    saat paling happpy bila dapat sesuatu dari sahabat...
    tahniah eija...
    sukalah si zakuan dapat hadiah.hehehe

    ReplyDelete
  15. syokk byk baju zaquan... bestla nenek ngan atok romantik g bercuti ber2 ek.. waa mcm best tu kena pegi gak eija.. heheh

    ReplyDelete
  16. waahhhh...byknyer ole2...bestnyer...
    tunggu sape la nk belikan ole2 utk eT plak nih...hehe

    ReplyDelete
  17. @Citarasa Rinduan: thanks ayu..btol tu bkn sahaja dr sahabat..dr sesiapa pun kalau dh namanya pemberian /hadiah..hati msti happy..
    mmg zaquan sgt suka..:)

    @e_da: hehe..atok n nenek dia mmg rajin berjalan..insyaalllah..kalau ada rezeki msti nak g..tp rasanye thn ni kami xde holiday sgt..lgpun sibuk ngan anak kecik..

    @eT: hehe..alhamdullillah..mmg best dpt ole2..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails