Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, March 4, 2011

Hadiah menang Early Bird Giveaway Mama Zakwan Selamat Diterima..Tapi....:(

As Salam,

Parcel hadiah dari Mama Zakwan sempena dengan sweetmama merupakan peserta early bird bagi aku rindu sayang kamu giveaway telah selamat sweetmama terima.

Keputusan pemenang aku rindu sayang kamu giveaway

Gembira sbb dapat penghargaan sbg pemenang early bird...Tapi..sedihnya xde rezeki sweetmama nak simpan hadiah tu..sbb ianya pecah..:)

 Parcel dari Mama Zakwan selamat diterima pada 1 Mac 2011
Sweetmama terima table lamp..cantik..
 Sygnya cover lampunya dh berderai pecah..maybe pecah semasa proses penghantaran oleh Posmen
tapi tapak lamp ni sweetmama simpan tau..kenangan menang GA
yg dh pecah berderai tu terpaksa la buang..

** kebetulan semalam sweetmama ada inform pd Mama Zakwan yang hadiah nya dah selamat diterima cuma xde rezeki jerk nak simpan sbb pecah. Mama Zakwan siap reply kata nak ganti.., hari ni Mama Zakwan siap wat n3 sorry..

To Mama Zakwan:-

Sweetmama terima dengan berbesar hati if mama zakwan nak gantikan hadiah yang baru..tapi bukan niat sweetmama inform sbb nak minta ganti hadiah yang baru tau dan bukan niat nak buat Mama Zakwan serba salah atau terkilan.

Ape pun memang bagus betul penganjur mcm Mama Zakwan ni..sanggup tu nak gantikan hadiah yang baru walaupun bukan salah Mama Zakwan hadiah tu pecah..compom pecah masa proses penghantaran oleh Posmen.

Ini kali kedua sweetmama terima hadiah dr Mama Zakwan..sebelum ni pernah menang saguhati "Mama Zakwan buat Contest" - N3 Kemenangan sweetmama dan N3 hadiah yang diterima. Tabung Zaquan tu dh separuh penuh..dia mmg suka menabung duit dlm hadiah tabung tu..:)

Moga mama Zakwan terus dilimpahkan rezeki..:)



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

6 comments:

  1. rase nak nanges pulak saya tgk hadiah tu, huhu!
    silap saya gak kot, tak balut berlapis2...igtkan takkan jadik menda camni..sori ek kak eija ;)

    ReplyDelete
  2. @Nad @ MamaZakwan : maaf diterima mama zakwan sbb mmg bkn slh mama zakwan pun..
    ala xpe..nak wat camne..ini la yg dinamakan dh xde rezeki..yg penting mmg mama zakwan dh jlnkan tanggungjwb sbg penganjur contest..hadiah pun cepat jerk pos utk pemenang..:)

    ReplyDelete
  3. saya pun pernah dpt frame kaca pecah.. seb baik dia kasi 2,dia nak ganti tp sy kate x payah la coz ade lg 1 frame tp bentuk lain,hehehe..

    ReplyDelete
  4. baiknye hati mama zakwan. antar gune skynet. dan labelkan Fragile :)

    ReplyDelete
  5. @ummiaqeef: hehhee..itu la..sbb tu eija pesan kat mama zakwan x pe x pyh susah2 ganti hadiah yg baru sbb yg penting hadiah nya mmg dipos cuma pecah masa pghantaran jerk..

    Ezan Idma:itula..mmg baik hati sgt la if penganjur sgt gantikan dgn hadiah yg baru kan..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails