Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, February 18, 2011

Sehari Tanpa My External Hard Disk ( EHD )

As  Salam

My EHD dah takde..?
suspen jerk..
takde untuk hari ni jerk..
sbb Papa Zaquan pinjam..

adeii penangan dh lama x tengok wayang
skrg kan movie yg ditayangkan di astro firt tu dh kuar kat you tube..
so Papa Zaquan sibuk nak pinjam mama pnye EHD
utk download sume movie2 yg dia nak tgk..
apalagi Hantu Kak Limah Balik Rumah dgn Ngangkung la tu dia nak download
walaupun berat hati nak bagi pinjam.
sbb sume gmbr simpan dlm EHD..
tapi bagi jugak la..sehari jerk pun..

Tapi itu la..time Papa Zaquan pinjam la pulak..
rasa mcm nak up-date blog dgn gmbr2 yg ada dalam EHD tu..
padahal kalau ada EHD tu pun 
tak jugak berupdate blog..:p

hehee..sbnrnya mmg ada satu perasaan 
EHD tu msti sntiasa dibawa dlm beg
kalau xde rasa mcm x lengkap..adeii..bole ke camtu..huhu
My EHD ..Kesayanganku



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

 

9 comments:

  1. sbb dh ada, tu yg rasa mcm keperluan kan..mcmsaya ni, thumb drive pon ntah kemana..hihihi

    ReplyDelete
  2. @lydzar: hehe iye kot..lagipun sejak Lappy eija rosak..mmg sume pic simpan dlm EHD jerk..
    kalau simpan dlm thumb drive mmg x cukup..hehee..

    ReplyDelete
  3. kita rasa nak update kat rumah simpanla gambar kat pc rumah, rasa nak update kat opis, simpan gmbr kat pc opis. tiba masa nak cuci, ada je yg miss. hahaha. agaknya sbb kita tak guna lappy. kalau guna lappy, harus ada juga. ''abiii nak laptop sebijik. warna hijau'' hahaaa.

    ReplyDelete
  4. @Cha: hahha..bestnya kalau minta kat hubby nak lappy..terus ditunaikan permintaan kita tu..
    wow lappy hijau..ade rasanye brand acer yg jenis mcm2 kaler ada..

    ohh..mcm tu ye cha..
    eija ni jenis suka bergmbr..
    jdknya byk folder gmbr
    kalau simpan kat pc opis sume..
    mau berat pc opis ni jdknya
    dulu eija simpan pic sume kat lappy..sekali lappy rosak..adeii hancus..
    bab cuci gmbr..mmg eija pun selalu mis..dh simpan dlm folder..nak kena select lagi gmbr2 yg nak dicuci..at lastnya x tercuci2 pun..sib baik gmbr masa zaquan kecik dulu ada gak eija sempat cuci utk kenangan.

    ReplyDelete
  5. rasa sayangkan kalu nak bagi sesiapa pinjam.......bkn nak kata kita nie kedekut tp tula...semua benda ada dalam tu kan....

    ReplyDelete
  6. ingatkan kena curi tadi..terperanjat den..hehe.k.siti beli kat ne?lawa la..warna merah.berapa rm?

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    first time singgah di blog ini..folo blog ini..

    semoga tuan belog sihat walafiat dan dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete
  8. betul tu, rasanya perlu ada laptop kan. senang bawa kesana ke mari. nak update blog pun senang.
    dilaz pun teringin nak minta MY LOVE laptop.
    ch@ nak warna hijau, dilaz nak warna oren. warna menyelah sikit.hehehe

    ReplyDelete
  9. @Mummy Echa: hehe..itula padahal laki sndiri tu yg nak pinjam bukan org lain..

    @Puan Capa: saje intro saspen sikit..
    beli kat low yat..harga RM239
    ada yg murah tp brand lain la..
    ni adik k.siti yg suggest brand WD ni okey..

    @sahromnasrudin: waalaikumussalam
    thanks sudi singgah n follow blog biasa ni..n thanks juga atas doa..AMIN

    @dilazfamily: yup..sokong sgt..lappy mmg satu keperluan..bkn kehendak lagi..
    tapi apakan daya..lappy yg rosak x betol2kan pun lagi..kos repair sama mcm kos beli baru..nak beli baru..budget asik x cukup jerk..huk3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails