Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 3, 2011

Today My Mom Besday ..Today Jugak Kami Celebrate..

Today..3 Feb 2011
Happy B'day To my mom yg sweetmama panggil ummi
yang bestnya today cuti umum sempena CNY 2011
Jadi today kami sume adik beradik sama2 dapat celebrate besday our mum
bertambah best..kami celebrate sekali dengan besday abah yang jatuh pada cuti hari Wilayah - 1 Feb 2011.

Memandangkan my mom suka makan pizza hut
jadi kami sume sepakat nak celebrate kat pizza hut waktu lunch tadi

Lokasi : Pizza Hut JJ Bandar Mahkota Cheras
Tarikh: 3 Feb 2011
Masa : 1.00 tgh
 ini lah my Abah n my Ummi
Happy b'day Ummi dan Abah
Moga kalian berdua sentiasa dibawah limpah rahmat dari Allah S.W.T
Dipanjangkan Usia dan dilimpahkan rezeki
Terima kasih kerana membesarkan kami sehingga menjadi anak2 yg berjaya.

Kami bertiga contribute belanja makan pizza hari ni..
 Ini menu pizza nya..sampai 3 jenis pizza kami bedal..
try pizza baru ..Ring of Fortune Pizza..sedap..crunchy n cheezy..
tambah side order lasagna, spagetthi n platter
ini pun x cukup..10 orang dewasa makan..huhu..
sbb sumenya hantu pizza

Besday Cake..Coklat Indulgence Secret Recipe..
Adeii..mmg bertambah2 la berat badan sweetmama
asik makan kek ngan western food jerk..
 Adik sweetmama a.k.a Ateh Cu Zaquan yang sponser kek ni...
kek kegemaran zaquan
 Sesi potong kek bermula...
kalut sungguh..
sbb mcm biasa cucu nan seorang..my son la..
sgt over acting nak potong kek

 okey2..biar zaquan makan kek..
kita sume makan pizza..hahaa
mmg pun..zaquan x usik langgsung pun pizza
dia dok makan kek sr dia..
dgn mkn mushroom soup..

 Mama yang kekenyangan...
mak aihh..besar sungguh lengan sweetmama..
mcm mane nak kecik kan balik lengan ni..
time makan x ingat..
 See..clean n clear...
 time to go back..
lepas makan terus balik jerk..
lagipun sampai2 JJ jerk..dh penuhi permintaan zaquan nak main kuda, main kereta..
hahaha..mcm biasa dia dh tau destinasi utama dia ..pusat hiburan sekeluarga..
sempat pulak dia ngada2 ngan ucu apit dia sebelum balik..
bawa dia keliling JJ naik stroller kereta ni dulu
baru dia nak balik...

 p/s: ingat nak cuti berblog..tp adik ada lappy..gunakan la kesempatan ni up-date terus..
esok sweetmama dh balik my home sweet home..sunyi balik la my blog..


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

7 comments:

  1. eija

    happy birthday to u mum and u dad,,,syonya selang 1 hari jer..sweet kapel..

    umai pun mcm zakuan like mushroom sop...opsss.. tapi umai suka aiskrim...
    tak silap 1hb ayu br mkn pizza terbaru..sedap ada oat dan ranggup

    ReplyDelete
  2. thanks ayu..itu la bestkan beza 1 hari jerk..senang bole sambut sekali..heheh

    itu la eija pun rasa pizza yag baru ni sedap sbb dia nipis n rangup..

    ohh iye ke..sama la zaquan pun skrg kalau g kedai msti nak ice cream..huhu

    ReplyDelete
  3. bagus betul, abah dan umi pilih pasangan masing2. tarikh lahir dekat2, boleh celebrate skali.

    ReplyDelete
  4. adik beradik kak siti muka lebih kurang je

    ReplyDelete
  5. @Cha: hehe..itu la pandai btol diorg ni..dpt jodoh besday dekat2..yg penting senang nak igt..kami nak celebrate pun senang..

    @Puan Capa: hehe..iye ke..dh nama pun adik beradik..mestila ada iras..

    ReplyDelete
  6. untung zaquan yer.. berapa kali makan kek.. nanti sambut besday sekali ngan echa yer..

    ReplyDelete
  7. @Cute MuM :hehe..betol tu mmg byk kali dia makan ditambah pulak mmg feberet dia kek..
    semalam..ateh dia bw lagi dia g makan kek..kat SR..siap dia yg tunjukkan jalan..huhu

    bole jerk...lagipun beza seminggu jerk..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails