Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 24, 2011

Lunch Hari Gaji

As Salam

Hari ni gaji dh masuk utk kakitangan kerajaan..

tapi lunch tadi sweetmama pekena maggi jerk..

hahahahaa..

ntah ler..tetiba rasa nak makan maggi..boleh ke camtu...
walaupun tau maggi x elok utk ibu mengandung kan..

mee segera disahkan selamat dimakan - Sumber Berita Harian

p/s: mlm ni igt nak ajak papa zaquan g JJ..ada baby fair kat JJ balakong..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.. 
 

18 comments:

  1. dulu sempat jugak mam megi sikit.. hehe tapi suami tak tahu laa.. huhu kalo tahu ada kena marah.

    ReplyDelete
  2. aik!mee segera je?ish2 ibu ngandung..hehe

    ReplyDelete
  3. eT pon kdg2 suka mkn megi.hehe.
    Baru ni perasan kt jj sunway pyramid ada j card start ari ni sampai 28.huhu.

    ReplyDelete
  4. saya pon ada beberapa kali makan megi..sbb nk ikutkan tekak ni punya teringin la..takpa kot :D

    ReplyDelete
  5. sesekali makan maggi sedap gak kan

    ReplyDelete
  6. malam nih mesti makan besauuu punya kan!

    ReplyDelete
  7. sesekali pekena sedap gak kan...dah lama rasanya tak mamam maggie cup ni....HB kat sini

    ReplyDelete
  8. @ibu qaleesya: hehe..iye la itu tandanya dia syg bini dia..

    @Puan Capa: hehe..itu la..my shoppe jual knape..?

    @eT: sib baik kadang2 jerk kan..
    sama la bila teringin baru makan..kalau masa zaman study dulu ye..maggi dh jdk macam makanan harian..huhu..
    rasanya sume JJ dh start J card sales kot..tp ni kebetulan ada baby fair sekali kat JJ balakong..bole la tgk2..,ari ni pun dh start S-Card smpai 27hb jerk..

    @ldyzar: hehe..itu la ikutkan tekak ni mcm2 teringin..

    @Lelord: hehe..betul tu..sesekali makan mmg rasa sedap..kalau selalu jemu di watnya..

    @Mama Tun Nur Safiya: eh..mana tau ni..hehe..

    ReplyDelete
  9. @Anje a.k.a Mama_Balqis: yup betul tu anje..sesekali pekena mmg terasa sedap..

    thanks clik my HB..:)

    ReplyDelete
  10. esok mesti pekene makan yg mahal2 kan uols hehehehe

    bila nak meet up nie?

    ReplyDelete
  11. @Hezesuze: hahaa..ntah la..selalunya lunch time waktu pnjg ni mmg syok kalau makan kat luar..lebih2 lagi minggu gaji..tp mcm eija yg x pandai drive ni..ikut ehsan org jerk..kalau ada geng ajak..i follow jerk..huhu

    huh..ntah ler..dh ler lagi 3 bulan nak due bersalin ni..
    xpe la..kalau ada jodoh x kemana..hik3..

    ReplyDelete
  12. pelik betul selera orang mengandung nie kan..takper.. makan jerlah kalo nak.. tapi jgn selalu..

    ReplyDelete
  13. memang.. kengkadang duit byk teringin mkn maggi.. time x de duit teringin makan pizza..

    dan selera tekak.. hehehee..

    ReplyDelete
  14. tenkiu utk segala kata2 semngat itu.. sgt2 lya hargai.. xtau nk kata apa, melainkan air mata jer y mgalir...

    ** selamat b'lunch.. sekala skali makan maggi pon best jugok:-)

    ReplyDelete
  15. @Cute MuM :hehe..itu la..sib baik jenis x ngidam benda yg bukan2..

    @farmys: hahaa..btol sgt..time xde duit tu la selalu teringin benda yg mahal2..

    @LYAfrina: ermm..it's ok..eija tumpang simpati..sbb ada gak baca pengalaman lya sebelum ni..sampai koma..serius sedih sgt..n eija rasa lya betul2 tabah hadapinya..moga kali ni lya terus tabah ye..

    ReplyDelete
  16. Meggi nie memang selalu tringin je.. tu MJ la.. Tp sekali sekala nak mkn meggi takpe, jgn selalu.. :)

    Jom skodeng entry baru : Ovarian Cyst bahaya ke??

    ReplyDelete
  17. kita suka megi ayam, haaa. sekali sekala takpe kot. baby nak mkn megi. hahaa.

    ReplyDelete
  18. @Myra Jay: hehe..betol mmg x elok makan selalu pun..

    @Cha: haaha..itula baby pun pandai demand dh skrg ni..,eija maggi ayam mmg kureng..suka kari ngan tomyam jerk..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails