Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, April 12, 2011

Colour Magnetic Drawing Board

As Salam,

Ekoran Zaquan yg sibuk sgt nak bersekolah
dan disebabkan zaquan skrg sudah mula menconteng dinding
Papa Zaquan pun jnji ngan Zaquan nak hadiahkan dia drawing board ni

masa mula2 Papa Zaquan nak belikan mainan ni..
mak aihh..mahalnye..btol ke papa nak belikan ni..
Papa kata xpe..Papa bayar mainan drawing board ni sbb mmg dia minat sgt..
sweetmama bkn ape..rasa mcm mahal sbbnye zaquan ni suka sesuatu benda tu skjp jerk
lepas tu dia cepat bosan..
tp nmpknye Zaquan mmg btol2 minat
lgpun drawing board jenis yg colour
dan dia suka part cop2 tu..hehe


inila colour magnetic drawing board zaquan
harganya RM39.90
igtkan dapat RM10.00 jerk..(berkira btol mama dia ni..:p)

Papa beli 2 minggu lepas masa kami g tgk wayang citer HOP @Mid Valley
lepas tgk wayang shopping kat JJ, Mid Valley..
tp xde la shopping sgt..beli last minute brg2 mandian dan baby wipes utk baby.

see..dlm kereta terus buka n try mainan drawing board dia 
skrg ni ..hari2 sblm tido msti menconteng kat board dia ni dulu..br leh tido..
sblm tido dia akan cakap..
esok..abg nak g sekolah..
mama n papa: okeykan jerk..


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

10 comments:

  1. dh beli dua kali tuk sarah sbb dia suka main conteng2..tapi dua2 dh patah riuk dikerjakan

    ReplyDelete
  2. @amiey lee: hehehe..ini pun x tau la smpai bila thnnye..
    setakat ni masih bertahan lagi..
    kalau ikutkan stail zaquan..selalunya sume mainan dia msti dia pomen nye..

    ReplyDelete
  3. budak2 nih suka nak explore benda2 baru tuh yg kekdang tu mainan tu kejap je mainnyerr

    ReplyDelete
  4. yg atas tu igt mama yg lukis tp gambar kt kotak rupanya..hihi

    ReplyDelete
  5. kita nak beli satu untuk oni, dia suka benar benda ni, yg lama ada rm5 je kita beli, habis patah riuk. beli yg mahal sikit baru kukuh.

    cantikla zaQuan, aunty ch@ pun rasa nak melukis, ada warna lagi tu.

    ReplyDelete
  6. aiiii hencemnyer abg zaquan....a'aa si kecik tue pon dah pandai conteng2, habis meja kopitiam dia conteng, hahaha..nasib baik kat kopitiam kalo kat rumah, heheheh meroyan mummy dia...

    ok eija, thanks fr the info, tgh cari apartment kat PD untk bufday hubby, last planning, huhuhuh...tq

    ReplyDelete
  7. ank dara saya tu pun ader satu cam gini tp semuanyer dah selamat jalan romeo hihihiih:)

    ReplyDelete
  8. @Mama Tun Nur Safiya: hehe..btol tu..bdk2 skrg ni makin advance..x mcm kita dulu..huhu..

    @Mrs. Fiza:hehe..tertipu ke..mmg gmbr kotak jerk tu..mama dia mane pndai melukis..

    @Cha: ermm..mmg besar sikit yg ini..padan la ngan harganye kan..
    zaquan selalu suruh papa lukis gmbr kereta..,pastu pandai gak dia cop bulat tang tayar tu..
    aunty cha kalau lukis msti cantik kan..mama zaquan x pndai melukis..huk2..

    @yu'xan lee: ohh..iye ke..bb yu'xan pun dh start nak menconteng ye..
    wah b'day surprise for daddy yu'xan..bercuti lagi la nmpknye mummy yu'xan ni..

    @MummyEcha: hehe..lebih kurang la anak dara dgn anak teruna skrg ni ye..perangai lebih kurang sama jerk..maybe diorg senang sgt..sbb tu x syg pun brg mainan diorg..huk2..

    ReplyDelete
  9. pandai zaquan menulis...
    zaquan kidal eh..

    ReplyDelete
  10. @Cute MuM: hehe..bkn menulis..menconteng..part paling dia suka cop2 tu..
    itu la agaknye la kot..lebih kpd kidal..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails