Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, May 21, 2012

B'day Bash Zaquan&Ziqry | Goodies Bag & Apam Polkadot!

As Salam,

Goodies pack yg mama bg utk tetamu simple jerk, bila dah buat keputusan nak catering dgn MIL, Mama pun terus terpikir nak order Coklat jerk sbg goodies dari Adik Ipar Mama. Kebetulan Adik Ipar Mama ni mmg buat bizness online Coklat, bukan coklat jerk cupcake, apam polkadot n pelbagai lg ada. Boleh terjah FB Chocolate World if berminat.

Alhamdullillah, dengan Adik Ipar Mama ni pun dia x berkira sgt, Adik pun cuma minta duit beli barang coklat & kotak coklat jerk. Mama tempah 30 kotak coklat yang mengandungi 4 biji coklat didalamnya. Walaupun adik kata x payah bg upah, Mama tetap bg RM100 dekat adik utk order coklat ni.

Goodies Bag

Ini la hasil coklatnya, dijamin sedap & cantik.

Disebabkan adik kata dia x amik upah n maybe RM100 tu ada lebih, Adik buat special Apam Polkadot ni untuk B'day Boys tertulis (HAPPY BESDAY ZAQUAN ZIQRY)

Terima kasuh Acik, Zaquan & ziqry suka sgt :)
Moga bertambah2 lagi rezeki Acik Cha..AMIN.

Apam Polkadot fresh from oven..panas2 lagi tu masa sampai..




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Comelnyer choclate tuh...:D Apam pun gojes..mesti sedap tuh!:D

    ReplyDelete
  2. yummyyy...sedappnye..huhu tak dapat nak dtg ritu sbb kena keje..
    nnti ada rezeki kita jumpa ye

    ReplyDelete
  3. Sesuai sangat bagi budak-budak coklat. Cantiklah dia buat eija... apam dia pun comel... mesti budak-budak suka...

    ReplyDelete
  4. @YaYaNsMuM: terima kasih, pada eija mmg sedap kenala ngan rupanya yg gojes..hehe..coklatnya pun x sweet sgt..sedang elok rasanye..

    @amiey lee: xpelah xde rezeki jumpe time ni, insyaallah moga ada rezeki kita jumpe jgk suatu hari nnti.

    @kak zakie: itu lah coklat ni sesuai bg utk event ape pun kan. mmg puashati dengan hasil tgn adik ipar ni.

    ReplyDelete
  5. ye, apam tu mmg sedap. kita ingat nak tapau tapi lupa. hahaaa. lembap2 gitu. goodies tu kita mkn sekotak je kot, yg lain auni hentam. hahaaa.

    ReplyDelete
  6. Coklat sedap :)
    Goodies bag nampak meriah ;)
    Apom Polka pun sedap ;)

    ReplyDelete
  7. cantiklah coklat tu.. warna warni.. lama tak buat... mood nak buat coklat kelaut sejak akhir2 ni...

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday zaquan n ziqry..
    betnya nmpk coklat tu eija..kalau dekat mmg dah order dah ni.

    ReplyDelete
  9. @Cha: hehehe..ye ke, kita pun jenis kalut lupa nak tapaukan sikit utk awk..

    @Myra Jay: hehe..itu blom rasa
    lagi..

    @Masya: terima kasih, ok la tu Yana pandai buat sndiri, x payah susah2 tempah, eija ni x pandai nak buat sndiri..huhu..

    @Papa Mifz: kalau nak rasa boleh try tempah ..hhehe

    @Kamalia: terima kasih Lia :)
    skrg ni disini mmg musim org buat coklat begini sbg souveniar tau..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails