Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, February 5, 2012

5-7 Feb 2012 Kami Holiday ke Fraser Hills

As Salam,

Insyaallah hari ini selepas breakfast kami akan bercuti ke Bukit Fraser/Fraser Hills. Ini kira  Family Trip Holiday bersama family mertua sweetmama. Family Trip pertama utk thn 2012, Wah best ke tempat sejuk lagi. Last sweetmama bercuti ke Fraser Hills pada tahun 2009 (1- 3 Mei 2009) bersama family mertua sweetmama juga. 

Kali ni kami bercuti ke Fraser Hills dari 5 - 7 Feb 2012 bersempena dengan cuti umum Maulidul Rasul & Thaipusam. Doakan kami selamat pergi & balik ye kawan2 :))


Gambar Kenangan kami 3 tahun lepas semasa bercuti di Fraser Hills.
Time ni baru ada anak sorang, Si Abg Zaquan yg Chomell,
Zaquan baru berusi 11 bulan ketika ni.


Mcm biasa kalau bercuti dengan atok & nenek Zaquan Ziqry kami dok di rumah peranginan DBKL. 
Ini pic kami di balkoni rumah DBKL..View dr atas cantik 


Thn ni dapat bercuti berempat, Wah kiranya Ziqry lg advance dr Abgnya Zaquan dpt bercuti/menjejak kaki ke Fraser  Hillls pada usia 8 bulan..^_^..dh ler direct 3 bulan holiday tempat sejuk..[Dec 2011 (Cameron Highland), Jan 2012 (Genting Highland), Feb 2012 (Fraser Hills)]

Salam Maulidul Rasul & Selamat Bercuti kepada semua kawan2.


*n3 auto publish*



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. selamat bercuti.. dan salam maulidurasul

    ReplyDelete
  2. Teringin gak nak p, belum pernah sampai. Update k,

    ReplyDelete
  3. best nyer...tak pernah sampai ke sano lg...huhu

    selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  4. bestnya bercuti kat situ..cepat2 upload gambar cuti..

    ReplyDelete
  5. sonok kan kt sana...relax...tenang jek...

    ReplyDelete
  6. @ADEEYA: Thanks Adeeya :D

    @Masya: Thanks Masha :D

    @Liza: Oh iye ke, Eija masuk ni kali kedua pergi..insyaallah akan update..tp mcm biasala eija bab nak update n3 msti slow sikit..huhu

    @Papa Mifz: terima kasih, alhamdullillah selamat pergi & balik, tetap enjoy w/pun kat freser hills x byk aktiviti sgt boleh buat, hari2 g tmn permainan bw anak2 main..hihi..

    @Kamalia: hehehe..terima kasih, mmg best tp nak upload gmbar cuti ni yg slow ni, boleh pulak hari ni pc x leh on internet..adeii tension2..

    @eT: mmg khas untuk rilex2 kan, xde pk nak shopping..anak2 ler yg srnok hari2 sibuk nak main buai laju kat tmn awam tu..:))

    ReplyDelete
  7. habis semua tempat ada tapak kaki eija. ekekeke, bestnyaaa. kita pun tumpang tgk tmpt menarik dan tumpang gembira.

    ReplyDelete
  8. @Cha: hahaha, xde la semua tempat cha, kebanyakan tempat yg kami pergi tempat yg ada kemudahan rumah peranginan persekutuan/ DBKL jerk ssb kos penginapan murah..
    selebihnya kalau ada rezeki lebih baru kami g holiday berempat..tempat2 yg kami suka holiday mcm Genting Highland & Melaka...:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca & Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails