Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, February 20, 2012

Majlis Perpisahan Puan Pengarah

As Salam,

ini story minggu lepas
 majlis perpisahan untuk puan pengarah kami diadakan pada hari Rabu (15 Feb 2012)


memandangkan ianya ada dlm draf & mood nak update blog ke laut, 
jd layankan jerk la ye..huhu


Hadiah Untuk Pn. Pengarah
Al-Quran Digital + Frame gmbar tertera muka2 staff2 tersayang..hehe

Mama suka tgk frame yg diorang buat ni, kreatif ler , just scan jerk sume gmbar staff pastu framekan, simple tp nmpk kreatif & cantik kan..
yang 1 lg frame tu lg kreatif, mengambil tema website ada info2 pn pengarah & staff..thumbs up pada kawan2 kreatif ni..


cer teka baris mana pic mama?..huk3..

Disebalik majlis perpisahan ni..., Akceli majlis telah dirancang dgn well prepared, tp mana nak jangka kan, pn pengarah x abis meeting lagi pada masa yg telah ditetapkan, Majlis sepatutnya bermula jam 12.00 tgh,  tp sampai dh pukul 1.00 tgh pun majlis x mula lagi, dh ler masing2 tgh kelaparan. At lastnye w/pun majlis x dapat dimulakan mengikut jadual, sesi makan2 diteruskan jam 1.30tgh, majlis perpisahannya pulak mula jam 2.45ptg. 

geng opismate..muka kelaparan2

pic thru my notes edited by pn shima, me upload pic ni dkt FB, my bos tegur knape msti ada perkataan siot kat  belakang tu..huhu, kami x bermaksud ape2 pun, biasala bahasa slanga kawan2, itu tanda kelaparan sgt,...hahaha..boley x camtu.. :P


Maunye x kelaparan, makanan sume dah siap hidang tinggal nak santap jerk

tgk pula menu hangat satay ni...

Satay ni sorang boleh amik 5 cucuk jerk 
ikutkan mama bknla peminat tegar satay, tp sbb kelaparan kot, rasa mcm sedapnye satay ni, rasa x cukup mkn 5 cucuk..makanan pertama masuk dalam perut mama..ahahhaah

Dessert yg ado :- Buahan2, Kuih & Puding Jagung.




Last but not Least, Homemade cake dari Mama Tun Nur Safiya..
mmg sedap..^_^..

Menu Utama : Nasi Putih Lauk Ikan masak Asam Pedas, Ayam Goreng Berempah, Sayur Goreng, Ulam & Sambal Belacan,

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. yummyyyyyyy sedappnye nak jugaaaa

    ReplyDelete
  2. sis, tgk kek tu luruh jantung dibuatnya.. ;D
    Terliur awok nengoknya..

    ReplyDelete
  3. kek coklat tu sedap nmpk..frame tu mmg ctk tp tak dpt teka la sweetmama yg mana satu..

    ReplyDelete
  4. ado sate...patut la msg2 xleh tahan kelaparan tuh..hehe

    ReplyDelete
  5. eija..serius,terliur saya tengok sume masakn kat atas tu..

    ReplyDelete
  6. maunya tak lapar.. mknan sikit punya sedap..hihii

    kek tu betoi2 menyelerakan tuh..

    emmm xdpt cari la mn satu eija.. xnmpk jelas sgt..huhuu

    ReplyDelete
  7. @amiey lee: hehe..dah selamat masuk perut sumenya..

    @Masya: hehe, mmg sedap tau..homemade my friend buat..dia mmg terima tempahan

    @Salina@IbuAqil: mmg sedap..very the moist..

    @fieda: mmg sedap kak,
    cantik kan frame tu..,
    hehe..saje jerk eija suruh teka, tau msti xde org yg boleh teka..gmbar nye pun halus2 jerk, sape yg pandai teka tu terror ler..

    @lydzar: sedap & menambah lemak yg sedai ada..huhu

    @Papa Mifz: hahaha..btol2..

    @Kamalia: hehe, saje bg terliur,
    selalu eija yg terliur tgk pic cake yg lia buat.

    @IntaNBerliaN: hehe, itula dh la paginye kami x mkn sgt, sbb tau tgh ada makan2, sekali lmbat pulak mulanya, mmg kelaparan kami dibuatnya bila tgk makanan sume dh sedia tinggal nk makan jerk..hehe

    hihi, eija amik guna notes eija jerk, pastu dh siap frame mmg ler x jelas kan cahayanye pantul, eija minat dgn frame tu so simpan buat kenangan kat sini :))

    ReplyDelete
  8. aarrghhh kek tu eija. menarik betul.

    ReplyDelete
  9. @Cha: mmg menarik..sedap, msti tergoda sbb coklatnye kan..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails