Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 16, 2010

Dapat Gift Lagi dr Blogger Cha

Salam sume,

huh..bznye..2 hari lepas..sweetmama berkursus..w/pun kursus dlm opis ni jgk..tp masa sgt terhad nak update n3 or bw ke blog kawan2..

okey..ni nak story..sweetmama dpt gift lagi dr blogger cha...
Sebelum tu sweetmama pernah dapat gift dari Cha..
KLIK SINI.. kalo nak tgk gift cantik dr Cha yg pernah sweetmama terima.

ohh..mmg sungguh x jangka sbbnye sweetmama pun x tau yang selama ni cha akan bagi gift setiap bulan untuk pengomen tegar di blog beliau..mmg la sebelum ni cha bagi gift kat sweetmama sempena dengan Jejakan Terbanyak September..tp sweetmama igt kebetulan cha nak bagi bulan September..tak sangka pulak cha bagi setiap bulan..dan kali ni sweetmama tersenarai salah seorang Jejakan Terbanyak November

TQ..TQ...TQ cha..
Suka..Suka..Suka..Kali ni Giftnya adalah FM..mmg Suka Sangat..

Pos Express ni diterima pada 13 Dis 2010..
Dalamnya ade FM Coca -Cola bentuk gitar..Cantik..
Dapatla sweetmama menambah koleksi FM yg sedia ade..bertambah berseri la peti ais kecik sweetmama ni..^_~

Jom La Terjah Blog HijauCantik ni !

4 comments:

  1. sekarang ni pun ada gak dua tiga magnet kat peti ais tu sebab dah terkenan nak kumpul magnet ...ni pun boleh jadi penyakit gak ye..

    ReplyDelete
  2. heiii malu aiii tau (blushing dah niii) sama-sama, kalau nak lagi setiala di sisi ku, selagi ada rezekinyaaa ;) wiii touchingla.

    ReplyDelete
  3. weols ada beberapa kerat jek fm..itupun dari bloggers gak..hehe

    ReplyDelete
  4. @Mama Qistina: hehe..btol mmg dh jdk penyakit..kalo g mane2 tempat yg menarik..msti nak cr FM sbg tanda kita pernah smpai kat sane..

    @Cha: jgn la touching2..ikhlas ni..insyaallah daku akan terus setia disampingmu...auwww..hehehehe.. ^_~

    @Hezesuze: oh iye ke..eija yg byknye beli sndiri..itupun ade gak yg kwn2 opis bg..itu yg wat menmbah minat jdk pengumpul FM skrg ni..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails