Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 17, 2010

Yang ini pun dah sampai..

Salam n selamat petang sume..

ape la agak nye yang dh sampai tu ye..??

hehe..ini bkn benda free ye..ini benda berbayar..tp promotion pnyer barang..n sgt berguna..

Hari tu Maybank ade wat promosi bagi pemegang Kad Kredit Maybank untuk joint Contest Reader's Digest dengan syarat mesti beli Kamus Reader's Digest n berpeluang untuk jadi salah seorang pemenang bertuah..tp malangnye result dh keluar tak bertuah pun..huk3..

Tapi xpe la..sweetmama masih berpuashati sbb beli kamus tu dengan harga RM99.00 jerk..kalo tak harga asal kamus tu RM199.00 ..kiranya dapat potongan separuh harga la..

ermm..mcm biasa la bila guna alamat rumah sweetmama..mmg la kena amik sendiri Pos Laju tu dkt Pejabat Pos Laju. sib baik jgk sekali lagi papa zaquan sedia untuk tolong amikkan parcel tu..akceli papa zaquan amik 13.12.2010...tp ari ni br sempat nak publish n3..


 budak kecik ni yang selalu excited lebih..sib baik x koyak kamus tu dikerjakannye.
Kamus ni mmg utk zaquan.
mama belikan utk zaquan..
hope zaquan suatu hari nnti berjaya jdk orang yang berguna cerdik & pandai tau..
 ini la Rupa Kamusnya..
sweetmama pun dh lama tinggalkan dunia belajar ni.
tp sweetmama still rasa benda ni berguna..
if x belajar pun skrg ni..mmg skrg pun masih2 terkial2 tgk kamus..
dh bekerja pun berguna lg tau..
selain mmg niat beli utk zaquan..
terpikir jgk..mane tau satu hari nnti sweetmama smbung belajar ke..
mmg la kamus zaman2 dulu time sweetmama belajar ade lagi..
tp saje nak beli yang advance sikit..hehehe..
oh iye ..selain dari Kamus ni..x sangka pulak pihak Readers Digest bermurah hati nak bg souveniar..yup souveniar ni disertakan sekali bersama kamus..Sikat Bercermin..+ disertakan Borang Appreciation Contest..nmpaknya masih ade peluang untuk bertuah..hehee..jawab jerk la..kalo bertuah..alhamdullillah.., kalo tidak..mungkin bukan rezeki kita disitu..:))

3 comments:

  1. rajin yer dia beli kamus. tp takpa, mmg berguna sampai bila2..saya skg ni guna google translate saje :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat hadiah.. kamus tu ada masanya mmg sgt berguna..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails