Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 10, 2010

Cantik Award & Disney Award Dr Cute MuM


Salam sume,

petang ni tetiba rasa nak menyelesaikan tag award dr Cute MuM..yg dh tertunggak ni..ade 2 award sweetmama terima dari Cute MuM.

ini dia ~Cantik Award~
Cantik ke blog sweetmama ni..rasanye biasa2 jerk..templete pun guna templete yang sedia ada di blogspot jerk..header pun wat sendiri jerk..huhu..masih blom ade idea &konsep yg bersesuaian utk dihantar kpd designer2 templete makeover..hehehee..

kena tag kat 10 orang..aduss..byk nye..
boleh tak sweetmama nak bagi kat sume yang sudi amik award ni ye..sudi2kan la amik..

dan ini ~ Disney Award~


ermm..bila Cute MuM kata dia  teringin nak g bercuti ke Disneyland bila tgk pic Mickey ni..sweetmama pun sama jgk mmg suka n berminat nak g tempat2 kota keriangan ni..hehehe..
now..sweetmama mmg tgh berangan at least nak g Universal Studio, Singapore...tp tu la hope bukan berangan jerk la..hope tercapai jg satu hari nnti..:))

kena tag 5 orang...sama jgk le..sweetmama nak tag kat sume yg sudi terima award ni..ye..huhu..

Anyway thanks ye Cute MuM sbb selalu tag sweetmama..masuk ni dh 5 award sweetmama terima dari Cute MuM..:))


3 comments:

  1. heheh.. kene ingat pada pencetus minat me berblog...

    ReplyDelete
  2. ada byk award tak amik, huaahaha... nnt nak p korek.

    ReplyDelete
  3. @Cute MuM : adeii..iye ke..lately ni me yg dh jarang update n3..anyway tq sesangat..me sgt hargainya :))

    @Cha :itu la..ni eija pun br dok korek2 award yg lama ni.., cha sudi2kan amik award ni jgk ye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails