Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 23, 2010

My Abg dh balik!

Oh..yeah..oh yeah..
my abg kecik dh selamat pulang semalam..

petang semalam lepak ngan atok n nenek zaquan kat mamak..smbil citer kisah abg kecik ku sorang ini.

ohh..sampai hati zaquan
atok cakap ..zaquan langsung x ingat kat mama n papa dia sepanjang 3 hari kat sane
betul2 malam hari pertama kena tinggal jerk dia nangis sebut nama mama n papa..
haahhaa..iye la paham..dia sgt syok bercuti kat sane..
atok cakap setiap petang bw zaquan g pantai ..mandi..

Haa..sib baik semalam..bila kami tanya..abg rindu x ngan Mama n Papa..., Zaquan jawab..RINDU...:))

Yang paling kelakar ..atok citer..ade satu petang tu lepas balik dari mandi..mcm biasa atok tolong nenek zaquan masak utk makan malam..tau2 zaquan dah dok atas meja sambil makan nasi ngan sambal ikan..dia yg panjat sndiri meja makan..n suap mkn sndiri..mmg betol2 lapar la tu...

ade satu lagi citer wat mama n papa gelak bila atok citer ..sehari sebelum balik..atok bawa zaquan jalan pantai morib..pastu zaquan cakap ngan atok..haaa ..ini tempat abg main..hehe..igt betul ingatan dia..mau x igt kan sebelum ni sweetmama ade citer yg kami betul2 spent time bersama ngan zaquan kat Pantai Morib..

So..mmg lepas ni xde masalah lagi la Atok n Nenek nak bw dia g bercuti..dia dh boleh tido ngan Atok.., Zaquan ni time xde mama ngan papa dia..elok sikit perangainya..cuba kalo ade mama n papa sekali..mesti tunjuk perangai nakal dia tu..

mcm sweetmama ade mention sebelum ni..kalo zaquan ade..mmg dia la kawan gaduh sweetmama..time dia xde..rindu.., tp betull..semalam dh cari gaduh ngan mama..tgk kacau tempat tido sweetmama..sedap pulak dia landing atas katil sambil tgk tv..mama pulak kena bangun..tu yg akhirnya terus snap pic dia..
hehe..akhirnya Papa dh ade teman tido dia yg ilang selama 3 hari..anak manja papa ni..

7 comments:

  1. padanla macam dah lama tak tgk dia. besarnya zaQuan, ye la nak jadi abg long dah. tak boleh manja2 sangat. =)

    ReplyDelete
  2. wah sonotnya zaquan dapat mandi tepi pantai ek, kita tak pernah pisah dengan balqis lagik dari tecik...rindu la kalo mulut becok ni tak de...

    ReplyDelete
  3. Salam Mommy,
    Nak jemput join contest sempena perasmian blog, boleh menangi cute slogan tees untuk your little kid. Thanks ya :)
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @Cha : hehe..itu la dh nak jdk abg long dh..tp still manja sgt..x tau la mcm mane nnti kalo ade adik..

    @Anje a.k.a Mama_Balqis : oh iye ke..itu la mmg rindu bila dia berpisah ngan dia..

    @K-Baby: ok..tq invite..insyaallah nnti eija joint ye..:)

    ReplyDelete
  5. alahaiii ... manje dgn ayah nye ye..

    mmg sunyi kan kalau diorg x dak ye

    ReplyDelete
  6. @fazilzura: mmg anak manja papa dia..walau mcmmane pun papa dia marah..pastu msti nak papa dia jgk..dgn mama dia skrg ni asik nak gaduh jerk..x larat nak layan sbb zaquan ni lasak..,tp mmg betol sunyi jerk bila time dia xde..

    @Mama Zharfan : haah..mmg anak manja Papa..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails