Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 20, 2010

Rindunya Kat Abg!

Salam Sume..

waduhh..pagi2 Isnin sudah rindu bangat..rindu kat Abg pulak tu...tp ni bukan kat En . Abg Sayang ku sorang tu ye..sesungguhnya bermula dari malam semalam..sweetmama terasa rindu dengan Abg Kecik..My Son Zaquan la..bukan sweetmama jerk..Papa Zaquan lagi la terasa..sebab sekarang ni Zaquan malam tido ngan Papa..

Sesungguhnya kami akan menanggung rindu selama 3 malam..sebabnya semalam 19 hingga 22 Dis 2010 ni zaquan ikut Atok n Neneknya bercuti kat Morib di Rumah Peranginan Persekutuan Morib..hik3..dekat jerk..sebab tu atok n nenek berani nak bawa dia bercuti..papehal pun kami masih bole datang terjah kat sane..cumanya bulan ni kami dh byk kali cuti..so xpe la lepaskan jerk la zaquan bercuti ngan atok n nenek dia..

Semalam kami sampai awal kol 2 petang dh sampai Morib..kalo ikut planning awal, mmg kami xnak pergi langsung ..biar zaquan terus ikut atok n nenek dia jerk..sbb kesian kat dia nnti bila kami nak balik..dia mesti nangis nak ikut kami.., tp 3 hari sebelum nak bercuti, my mil mintak tolong bole ke kami g ke sane bawa zaquan awal..sbb my mil ade kenduri kawin..,my mil minta tolong g ke sane awal sbb yang booked Rumah Peranginan Persekutuan Morib tu Mak Usu Papa ZaQuan, Mak Usu pulak skrg ni tgh berdepan dengan masalah Pak Usu yang diserang Penyakit Kanser Paru2..n Mak Usu boleh dikatakan hari2 berulang ke HKL..so my family in -law la yang dok ganti bercuti ke Morib ni bw anak2 Mak Usu sekali..Disebabkan Mak Usu check-in kan dulu n bawa anak2 dia..sbb tu kami  kena dtg dulu utk jaga diorg..lepas tu Mak Usu terus la g HKL.

Betol2 kami smpai depan pagar Rumah Peranginan Persekutuan Morib tu, Mak Usu call bagitau dia tgh makan ngan anak2 kat Pizza Hut Banting, So kami pun yang mmg dh siap2 makan tgh sebelum bertolak terus ke Sini..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Rupenya kat sini ramai yang dtg bw family rilex2 ujung minggu. 

nnti smbung cite kami kat pantai morib ni..

5 comments:

  1. dah lama weols tak terjah morib tu...besh lagik ke pantai dia?? hehe

    ReplyDelete
  2. @Hezesuze: ermm..pantai dia mmg x best pun..kotor..tp setakat nak lepak2 bole la..dekat area yang pantai morib ni ade playground n kedai makan utk lepak2.

    ReplyDelete
  3. haah , situ mmg besh le Eija ... besh picnic tau

    ReplyDelete
  4. @fazilzura : hehe..itu la..mmg ramai yg berpicnic siap bw tikar..aku jerk yang baru tau..hik3..

    ReplyDelete
  5. bilalah dapat bawa Dania g pantai...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails