Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 1, 2010

Alhamdullillah..Rezeki Awal Disember ~ Menang Contest Teka Kereta~Paling tepat & Cepat

Salam sume..

Alhamdullillah..seronoknye..rezeki awal Disember ni..sweetmama menang Contest Teka Kereta anjuran .::f@ryz@::.

hadiahnye pulak ialah sebuah bekas air brand tupperware..
tupperware tu bkn tipuware ye..

jawapan nya adalah kereta ini
NAZA/KIA FORTE

copy ayat dr blog puan penganjur contest:-


Nama follower Date and Time
EiJa ZaQuaN 11/24/2010 13:54
Ejen 010 11/24/2010 16:16
nur 11/24/2010 22:15

Cikanna 11/24/2010 23:30
rosilahi 11/24/2010 23:35
OMU RICE 11/27/2010 15:49
Yatie Chomeyl 11/28/2010 13:16



Dan Pemenang nye yang teka paling tepat dan cepat
adalahhh...

EiJa ZaQuaN 11/24/2010 13:54
Tahniah pada pemenang...

nanti email kan saya nama penuh, alamat dan no telefon
di faryza@gmail.com

Terima Kasih....

Psssttt ... nanti kan keputusan kategori kedua...


Hehe..Nama Eija ZaQuaN tertera diatas sebagai pemenang paling tepat & capat..siap ade tarikh & masa..huh..sungguh x sangka..

cerita disebalik kemenangan ni ialah bila sweetmama ternmpk contest ni bila jln2 kat blog kawan2..terus rasa mcm nak teka..tp sempat la sweetmama tanya kat kawan2 opismate sweetmama ni agak2nya korang rasa kereta ape ni..x sangka pulak ramai yg nak membantu..siap dok menenggek depan komputer sweetmama ni bagi cadangan nama kereta n siap suruh sweetmama search kat laman web sama2..sempat pulak tu kami sama2 search web Hyundai & Naza.

Bila buka web Naza jerk kebetulan kuar gambar Naza Forte..n kwn2 opismate sweetmama ni dok setuju suma kata confirm Naza Forte ni sbbnye kami dok berpandukan kepada cermin sisi n cermin depan kereta yg nmpak luas..rasa mcm bkn kereta kecik jerk..Alhamdullillah tekaan mengena n hari ni bila sweetmama inform kat kwn2 opismate sweetmama menang contest ni diorg dok sakat sweetmama supaya kongsi bekas air tu nanti..huhu..tp sbnrnye diorg dok usik jerk..yg pasti diorg pun tumpang gembira sweetmama menang..n menang atas bantuan kawan2..terima kasih my lovely friend..u all mmg the best..!

tahniah sweetmama ucapkan kepada sume peneka tepat yg lain (ejen010, nur, Cikanna, rosilahi, Omurice dan Yati Chomeyl) 

Bak kata Penganjur nantikan keputusan kategori kedua pulak..mane tau antara anda2 sume adalah pemenang bertuah kan..^_^.


terima kasih jgk sweetmama ucapkan kepada pihak penganjur contest...::f@ryz@::.

11 comments:

  1. sesama kasih... waaa bagus laa contest ni.. merapat kan ukhwah antara sahabat tempat keja.. yg penting keja sama..heheheh

    ReplyDelete
  2. @Faryza: hehee..btol tu mmg ape yg penting kerjasama..dpt pulak geng yg sekepala..mmg okey.

    @cikanna :tq..anyway cikanna pun dikira pemenang jgk sbb teka dgn tepat cuma rezeki berpihak pd eija sbb kebetulan antara yg terawal..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah... bila tau sweetmama menang, me pulak yang hepi.. heheh..

    ReplyDelete
  4. tahniah eija.....amboi keramat betul tarikh nie heheheh.....

    ReplyDelete
  5. tahniah...tapi kalau hadiah kereta tu lagi meriah kan??hihi

    ReplyDelete
  6. tahniah...tapi kalau hadiah kereta tu lagi meriah kan??hihi

    ReplyDelete
  7. wah tahniah!! kalo dpt kete tu lagi besh kan uols hehe

    ReplyDelete
  8. hehe..terima kasih sume..alhamdullillah rezeki berpihak pd eija..tp tu la kalo menang kereta tu kan mmg best..tp dpt hadiah tuppurware tu pun mmg okey sgt..:))

    ReplyDelete
  9. Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails