Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 29, 2010

Stationery Set Upin&Ipin!

Salam sume,

malam semalam sweetmama g Kompleks PKNS Bangi sbb Papa Zaquan nak belanja makan KFC...kes x puas hati makan Ayam kat Popoyes ari tu..hehehe..

skrg ni kan mmg byk ekspo back to schools..so depan KFC PKNS even kat luar PKNS pun dok wat jualan back to schools..my son Zaquan ni mmg peminat Upin dan Ipin..kuar2 KFC jerk terus serbu kedai stationery tu..pastu sibuk minta nak buku colouring n stationery Upin&Ipin yg ade dok jual kat situ..at lastnye Mama belikan jgk..w/pun Zaquan bkn nak sekolah pun lagi..

 Stationery Set Upin&Ipin - Color Pensil, Pembaris, Pemadam, Pengasah Pensil, Mekanikal Pensil , Ubat Mekanikal Pensil dan Paper Clip Upin&Ipin.

Box Pensil Upin&Ipin tu beli asing..sbbnya set tu bole pulak xde box pensil..

Yag pasti Paper Clip Upin&Ipin tu sweetmama rembat dulu..hehehe
 yang ini pun Zaquan dok salak nak ..bknnye dia nak mewarna sgt..tp dia suka tgk gmbr thomas & friends ngan Spongebox tu.
 Akhirnya Zaquan dpt ini sume
 Ini Abgnye..itu la yg zaquan perkatakan..hehehe
tak bole usik wooo..brg dia..
Mlm tu jgk dia nak tunjuk rajin..
Pagi td bgn2 jerk..igt buku &set upin ipin dia ni..
siap pesan nak bw g umah nenek..:D

14 comments:

  1. upin ipin ni mmg glemer ..memana budak mmg kenal sangat ngn dorang kan..

    ReplyDelete
  2. rajinnya zaquan..dh tnjuk minat nk belajar tu..

    ReplyDelete
  3. wahhh.seronoknya dia dapat hadiah...

    ReplyDelete
  4. thn lepas koleksi upin ipin tapi thn nie dowang pakat mintak lain lak huhu

    ReplyDelete
  5. Salam Mommy,
    Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
    Thanks ya.
    mykedaibaby.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nie kalu ank dara sorang tu tgk mau disuruh belikan...hihihihi..

    ReplyDelete
  7. wah ni kalo balqis nampak then kalo tak dapat mau meraung punyer niupin & ipin kartun peberet balqis

    ReplyDelete
  8. @lydzar :betul..betul..betul..(nada upin&ipin)

    @MrS F!zA: benda baru mmg dia excited..hope bila dh sekolah nnti rajin la..hehe

    @eqbalzack :hehe..ab eq..mmg dia sgt seronok dpt ape kehendaknya..

    @Hezesuze: oh iye ke..agaknye zaquan bila dh start sekolah nnti..msti mcm tu jgk..setiap tahun msti nak lain2 kan..

    @K-Baby :ok..insyaallah..eija try joint secepat yg mungkin..TQ invite me..:)

    @Mummy Echa: hehe..msti pnye..lebih2 lagi diorg skrg dh pandai meminta2..hehe

    @Anja a.k.a Mama_Balqis : hehe..biasala bdk2 kan..tgk pulak karektor kartun yg diorg minat...compom kalo x beli meraung..zaquan pun mcm tu..

    ReplyDelete
  9. lefthand write, sama mcm cikOni. tengok buku colouring tu, rasa nak beli juga la, haih!

    ReplyDelete
  10. @Ch@ : hehe..itu la dia lebih cenderung menulis guna tgn kiri..

    beli la..murah jerk ni 2 buah RM6 ..hehe..

    ReplyDelete
  11. bestnya tgk upin ipin tu...mmg feberet semua bebudak kan???

    ReplyDelete
  12. @sYiLaSyiRa: btol..btol..btol..
    mmg feberet sume budak..
    mak budak pun suka..hehehe

    ReplyDelete
  13. barang zaquan tak boleh usik.. tapi kalo alisha dia bagi.. bagus tol abg apan nie..

    ReplyDelete
  14. @Cute MuM : hehe..mmg kalo ngan alisha dia x berkira
    sbbnya dia dh anggap alisha mcm adik dia
    hope nnti ngan adik dia pun camtu jgk la

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails