Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, December 28, 2010

Wah..Macam Dekat i-City Pulak!

Salam Sume,

ini n3 bersambungan dr n3 INI dan INI ..^_~.

Selepas selesai sesi makan2, kami terus keluar ..xde menyinggah window2 shopping pun..

wah ..sekali keluar..tgk bercahaya..biru ..sejuk mata memandang..Cantik..
dh macam dkt i-City pulak rasanye..w/pun belum sampai i-City lagi..:p, 
tp selalu tgk kwn2 up-date pic-pic menarik diorg kat i-City..

Zaquan pun teruja tgk cahaya2 malam kat luar..dekat luar pun org ramai..
ramai jgk yg dok pose2 kat luar ni..
so kami pun x ketinggalan..lepak sekejap kat luar..
amik angin malam smbil tgk cahaya cantik ni..
 Cantik kan :D
 amik sndiri jerk gmbr family ni..cian smpai tersepit zaquan kat tgh2 tu..
 Zaquan sibuk dok lari sane lari sini..kaco org lain nak posing2..hehe..ape la agaknye yg zaquan dok perhati tu
 Oh dia sgt teruja tgk Santa Clause..hahahaha
 Tapi yang kelakarnya..ini paling teruja sekali zaquan tgk..x berkelip2 mata dia..
 Hahahahaha..Ballon ni paling zaquan leka tgk..sampai x nak balik..
sweetmama pun nak selit pose sorang2..
tp biasala guna kamera biasa..gmbar pun ala2 kabur jerk..huk3.

yang pasti mmg puas la berjalan cuti krismas tu..sampai rumah pun dh pukul 10mlm..

17 comments:

  1. chantek2...
    sekali sekala layan angin malam bersama lampu2 yg cantik mmg syokk....

    ReplyDelete
  2. a ah...
    mmg cantikkkkk sgt!!
    mcm i-city

    ReplyDelete
  3. cantiknye....bila ler Zaquan uols nak ketemu Zaquan weols hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik.........dah jadi i-city ke 2 plak hehehehe...........

    ReplyDelete
  5. btambah cantik yer Icity skrg..
    nor pnh pegi sekali jer
    ramai giler org masa tuh..sesak sampai xselesa nk tgk lampu hihihhi

    ReplyDelete
  6. @eT:hehe..itu la..bkn selalu dpt lepak2 amik angin mlm kat sini..selalu lepak malam pun kat kedai mamak jerk..

    @LYaFRINA :hehe..mmg nmpk cantik..especially bg eija yg x pernah smpai i-City lg ni..

    @Hezesuze:hehe..ermm..xdpt nak jnji..bila la agaknye masa yg sesuwei bole jupe kan..

    @MummyEcha: hehe..sekali pndang la..tp i-City msti lagi meriah..warna warni gitew..

    @noor:ermm..akceli eija pun x pernah pegi i-City..ni pic eija amik masa g Sunway Lagoon ari tu..

    rasanye i-City skrg ni mmg dh semakin terkenal n jdk tempat tumpuan dh..compom sesak..

    ReplyDelete
  7. wah cantiknya lampu2 tu...kita ni i city pun tak sampai lagik...tol la cam i city...

    ReplyDelete
  8. so cute !! tp kalau DSLR lagi best capture pic lampu2 tu kan :)

    ReplyDelete
  9. ha ah mcm icity ek.. mama pun harus enterframe sama kan.. hihi

    ReplyDelete
  10. @Anje a.k.a Mama_Balqis : sama la kita..ikutkan xde la juh i-City tu kat Shah Alam jerk..tp xsampai2 pun lagi..hehe

    @Mama Zharfan: hehe..tq..,itu la mmg pasang impian nak beli DSLR..tp x tau bile dpt kumpul duit..,kadang2 duitnya ade..tp msti ade benda lain yg penting kena didahulukan..

    @e_da: sbb byk cahaya sane sini..itu yg nmpk mcm i-City pulak..,hehe harus mama dia enterframe sekali..

    ReplyDelete
  11. la.... ingat kan kt ict td hehehehh..
    klo eisya ni must x mo blik hehhe

    ReplyDelete
  12. a,aa lah eija..lawa tempat nie..kat mana yer.
    ayu pun mcm eija gak..belum pernah sampai kat i-city
    tegok pic kawan2 mmg best kan..

    em....eija....nanti kita kumpul duit yer..beli dslr...heheheeh, entah bila agaknya

    ReplyDelete
  13. @eRINsZ :hehe..sama la mcm zaquan..susah nak ajak dia balik time dia tgh leka tgk..n dia rasa sgt bebas berjalan..

    @Citarasa Rinduan : dkt luar Sunway Lagoon n Sunway Pyramid..sbnrnye bersempenan dgn hari krismas. kalo x rasanye xde bercahaya mcm ni..

    hehe..itu la ayu..tgh mengumpul la ni..jom2 ..nnti kita rembat DSLR.

    ReplyDelete
  14. perkembangan sweetmama yg sangat menakjubkan, hahaaa. but eija, seriusly, saya sukaaa bangat dgn senyuman kamu.

    ReplyDelete
  15. @Sal : thanks sudi ziarah blog eija.. :))

    @Ch@ : hehehe...tq cha, bertambah kembang la eija ni + meleret2 dh senyuman ni tatkala membaca komen cha ni..:))))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails