Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 2, 2010

Off Blogging Tomorrow Until 7th Disember 2010

Salam sume,

nmpknye blog sweetmama yg sememangnye sunyi jerk ni akan bertambah sunyi sepi tanpa n3 smpai 7 Dis 2010 ni..huhu..

Sebabnya :-

 Yehhhaaa...sweetmama nak g berjalan cuti2 m'sia lagi.
 3- 6 Dis 2010 - Sweetmama bercuti ke Tasik Kenyir, Terengganu
Malam ni lepas Isyak dh terus bertolak..so dpt la check in awal pagi esok.

7 Dis 2010 - kita sume mmg dpt cuti umum kan..Awal Muharam..so time ni mmg dh smpai umah rasanye n dok berehat jerk la..lappy xde kat umah nak update n3 pun..

okey la..doakan perjalanan kami sekeluarga selamat pegi & balik ye..

7 comments:

  1. selamat bercuti... kami jer yang tak dapat ikot.. semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  2. wah beshnye cuti2 mesia...enjoy n have fun ye...taking care hehe

    ReplyDelete
  3. eija--

    amin...ayu mendoakan eija dapat rehat dan meluangkan masa bersama keluarga..

    bestnya, lepas majlis adik eija..eija boleh rehat2...hehehehe


    semoga kamu selamat pergi dan balik...amin

    rindu eija

    ReplyDelete
  4. ayoyooo .. banyak nye cuti ko ye...
    besh betui ler

    ReplyDelete
  5. bestnyer jalan...ngan lupe souvenior yer...heehe

    ReplyDelete
  6. Misty rocks =D

    Adeline
    http://insurance-videos.info

    ReplyDelete
  7. @Cute MuM : alhamdullillah slmt pegi & balik...ermm..xpe lain kali bole joint pulak

    @Hezesuze: tq..ok la w/pun agak penat..sbb jauh tu perjalanan w/pun bknnye eija yg memandu..huhu

    @Citarasa Rinduan : thanks ayu..alhamdullillah dh selamat balik pun..

    @Fazilzura : zura cuti aku mmg byk pun..ade baki 17 hari lagi ni..bole c/f ke thn depan..heheh

    eT : hehe..mmg best w/pun agak penat..adeii..souveniar xde la..sbbnye kami mmg x planning utk shopping pun..hehehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails