Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 27, 2010

Makan2 @Popeyes Sunway Pyramid

Selepas selasai show Peter Pan The Musical..perut ni mmg berbunyi2 minta diisi..mulanya sweetmama teringin nak makan Ayam Penyet bila otw nak cari tempat makan..dh ternampak Restoran Ayam Penyet ni..tp org ramai la pulak melepak kat situ..akhirnya kami dok makan kat Popeyes..

Pengakuan ikhlas ni...ini 1st time sweetmama makan kat Popeyes..hahahaa..ketinggalan nye sweetmama ni..tp Papa Zaquan pun sama 1st time makan..selalu dok dgr member citer g makan kat Popeyes jerk..tp x tergerak pun nak try..disebabkan mmg dh kelaparan dan fast food yg biasa kami makan pun penuh sume..so bedal jerk la order makan kat Popeyes ni..


kami order meal set of  2 promosi for krismas day
Ade        : 2 pcs chicken
        : 2 pcs fish
              : 9 pcs shrimps
                     : 2 biscuits with jem  
                  : 2 Regular Drinks

           can added cajun fries, coleslow n mash potato just for RM1.
          hehe..disbbkan rasanye mcm dh byk sgt menu..me just add cajun fries

emmm..okey gak rasanye..sweetmama suka biskut n jem dia, 2pcs biskut tu sweetmama yg abis kan.., cajun fries dia pun sedap gak..mcm rasa curly fries A&W..hehee.., Tp mmg x kena dengan tekak Papa Zaquan, Papa Zaquan ckp Ayam KFC lagi sedap..tp dh lapar kan..abis licin sume kami makan..

Dah kenyang..apelagi balik la..nak jln2 cuci mata kat Sunway Pyramid pun org ramai..lg pun xde mood nak shopping..

wah sekali kuar..dh malam..wah cantiknya bercahaya...bersambung lagi daa..^_~

p/s :my faberet fast food tetap Kenny Rogers..

8 comments:

  1. my fav fastfood ialah nandos!! both me &hubby peminat tegar nandos--kat UK nasib abik ada nandos halal heheh

    ReplyDelete
  2. wahhh .. nmpak sodap ..
    syok nye dating2.. haku dh lama x tgh mid night ni ..

    * mood merundum .. aduyaiii lg 2 hari je lg ... uuhuhuhuhuhu

    ff haku suke KR, nandos..piza .. emm sume le kut wakakkaka

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan :itu la mmg ade baca kat blog mama zharfan ni yg mmg peminat tegar Nandos..kami berdua pulak mmg peminat tegar Kenny Rogers..:D

    @LYaFRINA: hehe..okey la..rasanye kalo dh nama fast food tu sedap jerk..

    ReplyDelete
  4. baru ari tu asben tunjuk popeye ni kt paper...
    leh test try makan nih...

    ReplyDelete
  5. @Fazilzura : hehe..kalo ko tanye aku..mmg sodap sume
    ala ini pun aku bkn tgk show mid night pun..

    knpe mood ko merudum ni zura..masalah kat opis lagi..ke..

    zura sorry aku x bole nak bukak ko pnye blog la..

    aku pun suka sume..tp plg aku suka Kenny Rogers..hehehe

    @eT : hehe..oh try la jgn tak try..eija pun br 1st time makan..

    ReplyDelete
  6. wah nampak sedap la, tak pernah try lagik ni KFC lagik sedap je ayam ni lagik sedap

    ReplyDelete
  7. @Anje a.k.a Mama_Balqis : hehe..sedap la jgk..,tp kalo ayam mmg KFC lagi sedap.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails