Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 20, 2010

Leisure Time @ Pantai Morib

Salam sume..

sambungan n3 sebelum ni..

ini la dia aktiviti setibanya kami di Pantai Morib 

ini 1st time sweetmama lepak2 sini....awal tahun ari tu ade gak sweetmama g bercuti n berehat di Rumah Peranginan Persekutuan Morib..tapi xde pulak menyinggah ke sini.. xsangka ramai betol orang bawa family kat sini..macam2 ade..ade playground untuk kanak2, ade org jual layang2 ..sesape yg berminat nak main layang2, tempat makan pun byk..ade padang untuk berpicnic smbil tgk Pantai..huhu

sampai2 posing dulu..akceli zaquan tido sepanjang perjalanan..so smpai2 jerk terus bgtau kita nak tgk laut..br la dia bgn tido x nangis.., so abaikan muka x ceria zaquan tu..muka bdk baru bangun tido..

sekali jalan ke depan sikit..terus nmpak playground..time ni mood dia happy betul..nak terus main..tak jdk nak g tgk laut kat depan nun..

 papa pun nak main jgk :P
 amboi cekcinye nmpk pusat..
 nak dekat 1 jam zaquan main..kami layan kan jerk..+ Mak Usu call diaorg masih kat Pekan Banting..so kami pun kata xpe la..kami pun nak bw zaquan jln2 Pantai Morib ni..Kebetulan cuaca pun xde terik sgt..+ kami berdua rasa nak spent time berhabis2an dengan zaquan..so papa zaquan pun sporting abiskan masa kat sini
 Agak2nye zaquan tgk membodek papa nak ape ek..bkn main lagi dia meleseh kat papa..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Yeay..akhirnya dapat..Zaquan nak tu..Zaquan nak balloon...Ye2 Zaquan membodek Papa, tp Mama gak yang membelikannye untuk Zaquan..huhu..yg penting kena dapat grennlight dr Papa..baru la happy nak main..mmg happy tgk Zaquan Happy..

Ohh..mmg betul2 utilize masa yang ade..sumenye kami turutkan..setelah puas main playground, main ballon, tgk laut..aktiviti seterusnya mestilah membasahkan tekak...tgk kedai2 makan dia pun menarik..ramai jerk org melepak..so apalagi kami pun Terjah....

 To Be Continued ..Next N3..

4 comments:

  1. bestnye......dah lama x jejak kaki kat pantai huhuhuhu.....wah ceria nye tegk zaquan ngan papa dia..heheheh

    ReplyDelete
  2. @MummyEcha: hehe..mmg suka betol zaquan petang tu..papa dia sporting main sama2 ngan dia..

    ohh iye ke..lepas ni bole la sambut anniverary kat pantai ye..

    ReplyDelete
  3. macam tak percaya jer itu abg aku... sporting abis hari tue..

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM :hehee..itu la pasal..selalunye mane dia nak g tempat2 yg ramai org..pastu just duduk2 lepak2 kan..tp itu la nmpk sgt dia nak spent full time dengan zaquan..iye la lepas tu kan 3 hari x jupe zaquan..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails