Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, October 20, 2010

Hadiah Dari Blogger Cha

Cerita pasal hadiah lagi..kali ni bukan hadiah sweetmama menang Contest/ GA...tp hadiah ni sbb sweetmama terpilih sebagai salah seorang Jejakan Terbanyak September di Blog Cha - It's Umi Journal.

Jejakan terbanyak tu dalam erti kata lain..pengomen tegar utk bulan itu ye..hehehe..wah..bestnye bila Cha inform kat sweetmama nak bg hadiah..x sangka terpilih sebagai salah seorang yang rajin komen kat blog cha..bestkan kalo kita ni ikhlas berkawan..terima kasih ye Cha

Semalam sampai umah my mil..tgk ade surat istemewa buat eija..confius jgk ..rasanye sume hadiah menang contest/GA dh diterima..n kalo ikut perbincangan sweetmama ngan cha dalam e-mail pun..hadiahnye sweetmama minta hantar selepas kami pulang bercuti..tp dh selamat sampai pun semalam..



ini hadiahnye..sweetmama mmg suka sangat..Handphone Strap by ejdee craft..
Ada tulisan  nama EIJA. ade rose n fish pink..mmg suka sangat..sweetmama gantung kat partition ni utk amik pic..yg pasti eija akan gunakannya n letak kat handphone eija ye..


 Terima kasih sekali lagi wat  Cha..nantikan souveniar  Eija dari Padang pulak ye..^_^.

10 comments:

  1. hei tak minta balasan pun la... terima kasih, siap entry lagi. you are soooooo sweet.

    ReplyDelete
  2. hehe..ala mmg org ikhlas nak bagi la..^_^..

    ReplyDelete
  3. wah.. cantiknyer... tahniah yer..

    ReplyDelete
  4. cantik!!!
    bila lak uols nk bagi weols adiah nie?? mihahahahaha

    ReplyDelete
  5. jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

    ReplyDelete
  6. wah..eija..tahniah..

    ayu pun tumpang happy nie

    ReplyDelete
  7. terima kasih sume..mmg cantik pun..special thanks utk yg memberinya..^_^

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails