Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, October 20, 2010

Hadiah Menang Contest "Ada Apa Dengan Nama' sudah diterima.

Hadiah sweetmama menang contest ' Ada Apa Dengan Nama' sudahpun diterima dari Cik Cleoputri.N3 ni dh lama sweetmama nak up-date..tp baru skrg dapat up-date..sorry ye Cik Cleoputri. hadiahnya sweetmama terima pada 8 Oktober 2010..lama betul n3 ni terperam..sbbnya gambar hadiah sweetmama snap pakai h/p papa zaquan..pastu try nak transfer kat pc ni x berjaya + mmg bulan ni sweetmama bz..so tertangguh2 la nak wat n3 ttg hadiah ni..

n3 kemenangan sweetmama - KLIK SINI.

tak sangka dapat hadiah banyak..kalo ikut hadiah yg sweetmama pilih ari tu..satu jerk..' Beads Bracelet'. makacih ye Cik Cleoputri..sweetmama suka jerk..

jom layan hadiah yg sweetmama dapat..hadiah ni dibuat sndiri oleh Cik Cleoputri..tau..so kalau kwn2 nak tgk..bole la cuci mata kat blogshop cik cleoputri ni...http://cintakraf.blogspot.com/


 1. mutiara kata dr cik cleoputri : 'Better to light a candle than to curse the darkness' - bole dijadikan penanda buku ni.
 2. Frame - Frame Lovey Dovey Gold..cantik2..nnti sweetmama letak gambar my son..ZaQuaN.
3&4 : Beads Bracelet dan String Neklace - Purple..tp string Necklace tu sweetmama wat rantai tangan..hehe..

4 comments:

  1. wow cantiknye gelang tangan tu...sesuai ngan uols...ngeee

    ReplyDelete
  2. cantiknyer...
    lagi2 yang purple color tue..

    ReplyDelete
  3. OMG...segannye. dah la hadiah2 tu semua sungguh tak seberapa :">

    tima kasih ye sweetmama. u r soo sweet~

    ReplyDelete
  4. @Hezesuze : hehe..tenkiu

    @Cute MuM : yup..mmg cantik..

    @Cleoputri :u'r welcome..setiap hadiah yg diterima mmg sumenya eija hargai..mstila setiap brg tu ade nilainya kan..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails