Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 15, 2010

AWARD DARI AYU-CITARASA RINDUAN

1. Sila link orang yang bagi award kepada kamu :-
CITARASA RINDUAN...Terima kasih ye Ayu sudi bagi Award Pink ni.. 

Akceli Eija dh terima award yg sama dari Mummy' Angel
N3 nye - KLIK SINI

Tapi disebabkan ayu dh bagi eija Award ni..eija terima dgn happynya..mcm mane la eija bole x perasan yang ayu tag eija dh lama..n3 ayu tu 20 Jun 2010..jgn mara ye ayu..

2. Nyatakan sebab2 Anda suka Kaler Pink:-
Sbb kaler pink ni soft n sweet..mmg sesuai ngan perempuan kan..

3. Sejak Bile anda suka kaler pink :-
hehe..mcm mane ye ayu bole perasan masa kat poly dulu eija suka kaler pink..mmg pun rasanye masa zaman2 remaja la kot eija suka kaler pink ni..

4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg berkaler pink :-
sume brg2 yg kaler pink la..sbbnye skrg ni dh kurang barang kaler pink..yg bykpun baju la kot kaler pink..yg pasti baju tunang eiija dulu kaler pink n masih dlm simpanan eija w/pun dh x muat nak pakai ..huk3..

5. Snap Pic Kamu dengan barang kamu yang kaler pink tu :-
kamera eija kan dh rosak pagi syawal ari tu..n now masih lagi ade kat kedai repair..x siap2 pun lagi..so xde pic fresh from oven ye..

eija letak la pic eija pakai baju pink ni ye..pic yg sama kat header blog eija ni..
hehe..hadiah watermark free dr whitey mommy pun eija pilih kaler pink..hehe rose n butterfly pink..



2 comments:

  1. eija...

    actualy...ayu bt satu hari sebelum en zalie masuk icu...
    maybe...itu yang terlepas pandai...teringat memory...bila eija bt entry ttg ayu...

    so..ayu imbas semula..

    terharu sangat..but u so sweet...like dulu2...

    i luv u

    ReplyDelete
  2. hehee..makacih ye ayu..,ala mane ade sweet mcm dolu2..skrg ni berat badan ni dh x bleh nak control cam anak dara lg dh..naik berganda2 tau..

    i ♥ u too..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails