Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 4, 2010

Bulan Oktober Yg BZ..huk3..

Salam 25 Syawal,

Sweetmama rasa bulan Oktober adalah bulan yg bz utk sweetmama....maksud sweetmama bulan ni sweetmama msti x sempat nak berblogwalking sangat kat blog kawan2 & jugak up-date my blog..huhu..

Antara sbb musababnya :-

Laptop mmg xde kat kami minggu ni..tuan punye badan dh amik..so mmg sgt2 xberpeluang utk berblogwalking n update blog...tapi if ade pun..sweetmama mmg dh jarang online mlm..sbbnye berukband pun slow...sweetmama lebih suka online siang...lgpun nature of work sweetmama yg x teruk sgt..mmg ade masa la utk berblog...hehehe..

hari ni 4-7 hb Oktober 2010 - Kerja - Audit di KPDNKK KL ..dkt The Mall K.L ..., selalunya waktu opis hour time free2 tu arr sweetmama blogwalking..

8 - 12 Oktober 2010 - Siapkan Report Audit

13 Oktober 2010 - Cuti Rehat ..baru nak g wat pasport daa..n nak g klinik..

14 -15 Oktober 2010 - time ni la ade masa free sikit kot  nak blogwalking blog kawan2..

16 Oktober 2010 - Besday Papa ZaQuaN..Happy Becoming B'day Papa..camner ni..mama x de planning pape pun lg 4 b'day papa ni..

18- 19 Oktober 2010 - Persidangan Penolong Akauntan @ SACC Mall, Shah Alam.

21 - 26 Oktober 2010 - Yahooo..Holiday to Padang Indonesia..

27 Oktober 2010 - Me Cuti Rehat ...msti penat berjalan kan..hik3..

28-29 Oktober 2010 - keje cam biasa...time ni kalo free..ade la masa kot nak berblogwalking..n msti sibuk nak upload gmbr holiday..hik3..

30 Oktober 2010 - Family Day BPAD @ Pedas, N.S

Penuh kan Schedule sweetmama..tp yg pasti if ade masa terluang..sweetmama pasti terjah blog kwn2 punye..^_^

4 comments:

  1. hehe..insyaallah..pastu camner nak post ke Doha ni..

    ReplyDelete
  2. humanggaaaiiii penuh nye jadual uols...huhu

    pepun kesihatan harus dijaga ye..

    ReplyDelete
  3. itu la rasa mcm bz jerk..tp still under control..

    thanks ya..itu la tetiba kena sakit gigi pulak hari ni..adehhh..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails