Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, December 16, 2012

Bermula Sudah Rutin Sebagai Pelajar


As salam,

Minggu ni Mr. Papa sudah pun menjalani rutin sbg seorg pelajar pula. Semalam 15hb dah mula kelas yg pertama. Kelas bermula seawal jam 8 pg dan last kelas pukul 6 ptg atau 7 ptg. Seawal jam 6.30 pagi Papa dah bertolak keluar dari rumah n sampai rumah pulak jam 8.30 mlm.

Papa dah tunjuk jadual kelas dia..muahahha..penuh n padat ok..setiap hujung minggu penuh dgn kelas dr jam 8pg-7mlm. Untuk semester pertama ni bermula minggu kedua December 2012 hingga April 2013 papa hanya free 29-30 Dis 2012...hujung minggu yg lain semuanya ada kelas..nmpknye minggu Papa cuti tu la masa yg ada utk shopping brg keperluan sekolah anak.

Untuk minggu ni papa g kelas naik motor sbb boleh lah mama guna kereta untuk balik rumah parents mama..semlm mmg masa mama melepak di rumah parents mama..hehe..hari ni masa untuk selesaikn kerja2 rumah..

Smlm blk bila bgtau yg En. Suami sambung belajar dh agak dah my mum suruh mama pun sambung belajar jgk..my mum ckp x slh pun husband n wife sama2 further study...aduihai dgr je la mcm mama ckp sblm ni mama rasa otak mama dh tepu la nk sambung study semula...

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. laaa papa ke, ingatkan eija tadi. hiks. selamat belajar mrPAPA. abi pun ada rasa nak menyambung study lagi tu. tapi taktau bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq cha :),
      hihi..yup mr. papa yg sambung study, eija dah ada 2 heroes ni mood x sampai lg nak sambung study, otak pun rasa mcm dah tepu sbb dah lama tinggalkan..(alasannn..),
      ohh iye ke, kalau x silap mmg inspektor dia galakkan sambung study kan..

      Delete
  2. alhamdulillah hubby saya dah last sem, 30 dis ni last paper.. bile belajar part time mmg hujung minggu penuh kelas... tu belum lg mereka nak buat assigment... good luck buat papa zaquan & ziqri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah beshnye dah nak abis belajar dah..
      itulah kan, kena la belajar sesuaikan diri especially handle anak2 sorang diri, iyelah bangun2 pagi je diorang tgk papa dah xde, dah g kelas, balik pulak malam..

      thanks Yana :)

      Delete
  3. hahaha...kalo sy belajar semula nih mau tepu otak nih...kne cuci semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..itu la pasal dah lama tinggal nak start semula tu yg susah rasa otak mcm tepu sgt w/pun sbnrnya itu semua alasan je..:p

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails