Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, September 24, 2010

Zaquan Belajar Sembahyang

Pada 29 Ramadhan lalu...sweetmama sempat snap pic zaquan yg sibuk ikut uncle Assad sembahyang maghrib. Selalunya dia selalu mengacau sweetmama smyg..tp x smpat la pulak sweetmama nk snap..kali ni baru berpeluang nak snap..lebih2 lagi dia btol ikut sembahyang dr rakaat pertama hingga selesai sembahyang. Cute Sangat..♥

Akceli pada 29 Ramadhan lalu ade tetamu nak berbuka puasa kat umah my mom..kwn my younger sister..citer diorg ni mmg kelakar sikit...dulu prnah bertunang..n putus ..n now..berkawan baik semula..ermmm..lantak la kalo ade jodoh x kemane..my mom dh siap masak rendang n nasi impit...so persiapan sehari sblm raya ..kami agak rilex..lg pun kan ade khabar angin hari raya maybe jatuh pada 9.9.10 (khamis).

ini dia menu special my mom utk tetamu kesayangan dia..


6 comments:

  1. alololooo cutenya zaquan.. lg2 bila dia sujud tu.. mcm dah pandai je kan

    ReplyDelete
  2. pandainye zaquan kita nie sembahyang sejuk perut mama mengandungkan zaquan....:)

    ReplyDelete
  3. pandai nya.. bagus... brp umur zaquan

    ReplyDelete
  4. @e-da :heheh..tq..dia kalo bab meniru gaya mmg pandai..

    echa : amin...moga dia cepat belajar & dpt wat segala suruhannya...

    kakyong : Alahmdullillah..tp kadang2 dia suka kaco jerk yg lebih..umur zaquan dh 2 thn 3 bulan..

    ReplyDelete
  5. kelakar, comel. tak tahan part sujud tu, macam berlepek. kita tak tahan nak gelakla... adoii.

    ReplyDelete
  6. hehe..mmg zaquan ni ..ye2 jerk bersungguh...

    kitaorg pun kadang2 rasa dia ni pak lawak..kalo xde zaquan sunyi rasanye..tp kadang2 tu time dia wat perangai..poning kepala nak melayan kerenah dia..huhu

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails