Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 9, 2010

Gathering Berbuka Puasa SMP@Istana Bambu, K.L.| Memori Gathering 2009~2010

Salam 30 Ramadhan sume..,

Pada 25 Ramadhan lalu bersamaan dengan 4 Sept 2010 (Sabtu)...sweetmama sempat joint gath. berbuka puasa bersama2 x-shoolmate sweetmama..

Alhamdullillah..thn ni masuk thn ke-2 kami bergathering...berbuka puasa..dan setakat ni sweetmama x prnah failed lg joint diorg ni..bknnya ape srnok jupe kwn2...w/pun sweetmama ni bknnye jenis yg banyak cakap n org kenal sgt..tp masa gathering la masa yg sesuai utk kita teruskan ikatan persahabatan yg telah terjalin or yg lama terputus..betol tak..? yg pasti sweetmama happy jerk joint gathering2 ni..hehehee..

Layan kan pic2 kami ye..pic makanan mmg x sempat nak snap2 la..tempatnya pun agak sesak..bulan puasa ni sume tempat full kan x kira mahal or murah..penuh jerk..

Majlis berbuka puasa SMP
Tarikh : 4 Sept 2010
Tempat :  Istana Bambu, K.Lumpur
Harga : - Dewasa RM49nett 
 kanak2 4thn ke atas RM28nett

Antara yang hadir, byk nau kamera..mata masing2 dah x tau nak pandang kamera mana, yg pasti sweetmama pandang kamera sweetmama punye lah

Peace..!


Wif Fiza n Haiza yang maintain cun melecun w/pun dah ada 2 org anak



Wif Fazilzura ..masa sekolah dulu x pernah rapat pun ngan zura ni..tp rasanya sejak jdk geng blogger ni la jdk baik ngan ko zura..hehe comelnya tgk zaquan n akil.



Jika Diimbas tahun lalu..4 kali jgk sweetmama menjointkan diri bergathering dgn diorg ni

1. Gathering @ Cheng Ho (26 July 2009)

ini masa mula2 my x-schoolmate nak wat gath. ..biasa la sweetmama tukang follow jerk..bkn organizer yer..time ni x dpt smbutan sgt..huhu..1 table jerk..tp sweetmama enjoy sbbnya x sangka diorg ni kenal n igt lg..rasa diri ni mcm xde org igt pun..yg pasti masing2 dh berjaya n x sombong especially tiar zainal skrg ni make-up artist, lily supermodel ..n yang lain2 pun mmg x sombong..



only 1 table..tp tetap besh..



2. Gath. Berbuka Puasa @ Bangi Golf Resort (30 Ogos 2009)

time ni bertambah sikit member2 yg joint..n baru perasan sumenya mmber satu kelas masa form3..except linda..hehee..dh mcm reunion kelas 3a3 dh rasanya. mmg happy la sbbnya mmber2 baik sweetmama pun joint..time ni dpt jupe alin , zura ngan as..tp mmg salute la kat As..siapa sangka dia skrg dh jdk advisor cimb (unit trust) yg berjaya..bole pakai Merz..tu..




3. Gath. Berbuka Puasa @ Intai-Intai , Kuala Lumpur (5 Sept 2009)

Seminggu jerk lepas tu..ade lg yg organise nak wat gath. berbuka puasa..spt biasa..sweetmama msti nk joint..hahahaa..lgpun yg organise nya adalah mereka2 yg organise masa g Cheng Ho..sweetmama dh prnah joint diorg..so sweetmama xde la janggal sgt..





yg ini khas utk tiar zainal..sbbnya dia request suruh sweetmama try letak gmbr dia ngan zaquan n wat perbandingan ..sbbnya setiap thn jupe msti bergmbr ngan zaquan..n zaquan dulu tembam n putih..skrg dh kurus n gelap sikit..huhu..

pic 2009@intai2
pic 2010@Istana Bambu

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails