Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 8, 2010

Dpt Jugak ..Raya Tahun Ni..Berseri Sikit My Home Sweet Home

Suspen jerk kan..barang ape la yg sweetmama dok kata akhirnya dpt jugak..ehheee..yg pasti bukannya Camera DSLR ye Cute MuM..,(tenkiu sbb sudi komen)... Alhamdullillah ..mmg la tahun ni rezeki komisen jual biskut raya lebih sikit dr tahun sebelumnya....sbb tu dpt gak sweetmama beli brg yg dihajati..tp masih belum cukup budget utk beli my dream..DSLR..huhu..

Hoooohoooohoooo..ni dia..barang yang dimaksudkan adalah barang kelengkapan rumah..ehem2 w/pun x seberapa tp mmg dok idam2 nak beli..supaya rumah tu nmpak berseri sikit hari raya ni..memandangkan sweetmama dok umah my mum puasa ni..n mlm raya akan terus balik kg papa zaquan..so brg2 ni hanya akan dikemaskini di my home sweet home bila kami balik ke rumah la yea..excited lebih tu yg tempek jgk pic yg kat booth kami beli ni..hahahahaa..ye2 jerk kan kalo tempek gmbar yg dh hias kat umah tu cntik arr sikit mata memandang ..kan..
tirai untuk pintu dapur..kami pilih yg kaler itam putih..
Carpet Raya
tp bukan kaler ni n corak ni..time mamat pakistan tu bentang yg sweetmama pilih..lupa plak nak snap pic..snap jerk pic carpet yg lain..hehee..sweetmama pilih sutera carpet kaler hitam merah..mmg halus bulu dia..n harga yg ditawarkan 2 x ganda murah dr carpet yg dijual dlm JJ itself..

erks..baru perasan la..tema kali hitam ke..?..huhu..tp semalam time jln2 pasar tani..sweetmama terbeli sarung kusyen n table runner kaler cream kuning..ohhh..okey la tu...xde la gelap gelita umah sweetmama tu nnti..kihkih..

p/s : x sabar pulak rasanya nak menghias rumah..org lain dh hias rumah sebelum raya..kami selepas raya la gamaknya...xpe..raya sebulan..huahuaa..

3 comments:

  1. huhuu...
    berserilah rumah yer tahun nie...
    kami pon tak sempat lagi nak kemas rumah...

    ReplyDelete
  2. hehee..bole la sikit..,tp langsir tetap x berganti..dh 2 taun..huhu

    Ohh iye ke..iye la cute mum kan demam seminggu ari tu..sama2 la kita mengemas rumah seminggu slps puas beraya bersama family...hik3..

    ReplyDelete
  3. assalam... kt mana ade jual tirai pintu dapur 2 yer?

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails