Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 22, 2010

U & Me Rayer Together2 Contest

Salam 13 Syawal..,

Pagi ni sweetmama nak joint 2nd contest anjuran Mama RifQy. U & Me Rayer Together2 Contest.


Ini pic yg sweetmama pertaruhkan.
Pic sweetmama wif my lovely asben..Papa ZaQuaN.
Pic Hari Pertama Syawal 1431 Hijrah @ Kg. Bahagia, Bangi Lama.
Pagi raya thn ni tema kami sedondon pink purple..hehee..

Me♥ dis Pic..sbbnya kami tetap tersenyum bila adik ipar sweetmama ckp nak amik gmbr kami..sweetmama siap wat peace lg tu..w/pun sbnrnya time ni hati tgh sedih ..perasan tak..kat tgn papa zaquan tu ade kamera...that's our kamera n kamera tu rosak..terjatuh di pagi syawal. Tp papehal pun  syawal thn ni tetap disambut dengan gembira oleh kami sekeluarga..^_^ . 

Jom joint sekali..due date 2 minggu jerk ye..KLIK SINI

4 comments:

  1. sungguh jeles. sbb tak sedondon ngn mrABi. huuu...

    goodluck kak.

    ReplyDelete
  2. tenkiu..,

    tp tu la knape nak sedondon ek..trend kot..lg pun srnok pulak tgk bila family pakai sedondon ni..

    xpe cha..thn depan wat la kaler sedondon.

    ReplyDelete
  3. thanks mama rifQy..hopefully me ade luck la..heeehehee..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails