Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 23, 2010

Cute MuM Dtg Beraya@My Home Sweet Home

Salam 14 Syawal,

Kelmarin...12 Syawal..kami ada tetamu..  Cute MuM a.k.a Adik Ipar sweetmama dtg beraye umah kami. So memandangkan my sil dh sms bgtau nak dtg..so dpt la sweetmama masak ape yg patut...sib baik jgk my son zaquan, atok n nenek dia nak bw g berjln raya kat area tmn rumah sane. sakan betol anak mama ni berjalan..

So balik kol 7 mlm smpai umah terus masak..masak simple jerk la..Mee Goreng  n  sempat jgk goreng keropok, hotdog n ayam goreng utk dimakan bersama Mee Goreng. Terima kasih ye sudi dtg umah kami..n ntah ape la rasanye sweetmama masak tu..almaklumla bknnye pandai masak..ngeh3.. 

Sesi2 bergmbar mmg xde la ye..kamera kan rosak lg..:(...ini pun sweetmama sempat curi2 amik pic diorg tgh mkn guna kamera h/p papa zaquan....hik3..smbil tu sweetmama dok main ngan my niece Dania Alisha ni...

Papa dok joint makan sekali...
sweetmama dok layan bdk tomey ni...
@

@

@
@
@
@

@
@

 Dania Alisha cukup pandai beraksi dpn kamera la..suka pndang kamera n tersenyum.. :))

Tak lama lepas tu Zaquan pun smpai ngan atok n neneknya..baru la riuh sikit umah..suka la dia dpt jupe bb alisha..alisha pun bkn main tergelak bila kena letak atas bdn abg apan ..huk3..

pastu kami kuar g lepak Impian..msti nak kena minum gak..w/pun kat umah dh makan..hehe..sedar2 smpai kol 12.30 gak melepak kat Impian..balik umah terus sleep..hehee


p/s : bila la pulak kami nak terjah umah Cute MuM ni..

9 comments:

  1. owhhh adik ipar ghupanya....patutla nampak macam ada connection....hehe...tak habis raya lagi puan umah...

    ReplyDelete
  2. ehehehe..blom abis lg..rasanya minggu ni paling byk dpt jemputan open house..sabtu ni pun my mil punye open house dlm masa yg sama..ade jmputan open house jgk ni..

    ReplyDelete
  3. best kan kalau ade tetamu yg datang

    ReplyDelete
  4. hehehehe...

    jom join my GA=))

    http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/09/adams-1st-besday-ga-by-zurazari.html

    ReplyDelete
  5. Lelord : btol tu..sgt berbesar hati kpd sesape yg sudi dtg umah kita..hehe

    ZuraZari : okey..insyaallah eija joint..nak kena cari pic zaquan yg cun2..hehee.

    ReplyDelete
  6. heheh.. Malunyer ada gambar Candid... Sedap jer makanan tue...

    Comelnyer Dania beraksi... Tak meragam pon kat sana..

    Nanti dtg beraya rumah kami pulak yer..

    ReplyDelete
  7. hehee..tenkiu..

    itu la pasalnya mmg chumell betol dania..

    insyaallah..papehal kena ikut time driver..hik3.., maybe next week kami terjah..

    ReplyDelete
  8. okey...
    Cute Mum cuba masak yang sedap2 walaupon xpandai... huhu..

    ReplyDelete
  9. kalo org dh masak tu...sedap jerk sume..!

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails