Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 22, 2010

Dinner @ D'One Steak

Salam 13 Syawal..

balik dr keje pada hari Isnin/11 Syawal...kalau diikutkan plan sweetmama nak masak jerk utk mkn mlm ..brg basah/dapur pun dh beli n byk pun dlm peti ais..tp masa otw nk blk umah..dlm kereta papa zaquan bgtau kat sweetmama dia tetiba teringin nak makan Chicken Chops..Aduss..papa ngidam ke..:p...huk3..

ermmm..memandangkan papa dh teringin/ngidam..sweetmama pun cadang kami try mkn chicken chop kat D'One Steak, Bandar Baru Bangi ..n papa zaquan pun setuju ..lebih2 lagi bila smpai umah my mil nak amik zaquan..zaquan dh siap pakai baju cantik..bj jalan..my mil bgtau dia yg pilih baju mane dia nak pakai n dia dh tido siang lama..mmg nak jln jerk la yg dia igt...so amik zaquan terus la ke D'One Steak

Ini menu kami
Chicken Chop tu menu papa la..sweetmama nye Fish n Chips.
ermm..tp papa frust sikit la chicken chops dia x berapa power la/kureng sikit..cair la blackpaper dia..x bleh lwn chicken chops kat Restoran F1.
Tp sweetmama nya Fish n Chips tu sedap tau...kena la ngan tekak sweetmama.

my encem boy..siap sibuk ngan kaler pencil n colouring book dia..

licin..kenyang..n puas ati la dpt mkn ape yg diidam w/pun chicken chops nye kureng sikit..tp msti la kena abiskan sbb sweetmama yg belanja papa..huhu..

8 comments:

  1. Wah sedapnye, tp biasa sy makan kat kampung pandan . .erm nyummy. .situ sume sedap. .dr ala2 mat saleh ke melayu neh. .

    ReplyDelete
  2. Wah sedapnye, tp biasa sy makan kat kampung pandan . .erm nyummy. .situ sume sedap. .dr ala2 mat saleh ke melayu neh. .

    ReplyDelete
  3. Honeyvsbee : oh iye ke..eija x prnah lg mkn kat kg pandan tu..kalau nk mkn chicken chops selalunya eija mkn kat Restoran F1, tp skrg F1 kat serdang tu pindah la..

    Cha : hehe..tp cha punye menu lg meriah..nasi goreng chicken chops..blackpapar dia pun nmpk pekat..yg pasti nmpk sedap n murah

    ReplyDelete
  4. kami yang dok dekat ngan kedai tue pon xpernah singgah... huhu...

    ReplyDelete
  5. hehhe..ntah camne papa zaquan nak terima cadangan me nak try mkn kat sane..kalo x try x tau pulak ok ke x kan..lg pun kalo lalu dpn tu..selalu ramai jerk org mkn kat sane..

    lepas ni cute mum bole la try mkn ...bole thn jgk la mknan kat situ..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails