Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, September 14, 2010

Syawal ke 3..Beraya & Berjalan ke Taman Rama2 Melaka.

Salam 5 Syawal,

Syawal ke 3..seperti yang dijanjikan..turn utk family sweetmama pulak..memandangkan my sis telah plan nak ke melaka untuk ziarah family tunang dia..so kami joint jerk la..sbbnya satu family kami kesane...

dr kg bahagia, Bangi lama kami tunggu my family yg otw dr cheras di Highway selepas Tol Bandar Putra Mahkota..dlm kol 11.30 terus kami gerak sama2..destinasi pertama ialah ke rumah tunang my sis di Kendong, Simpang Ampat, Melaka. 

Selepas kenyang..dihidang dgn menu mkn tgh..alhamdullillah..trima kasih tuan umah..kami terus ke Taman Rama-Rama..my sis excited nak bw zaquan g tgk binatang2..hehe..so..kami ngan berpakaian baju kurung ni pun terjah la taman rama-rama..


Tmn Koi..Cantik...
posing2 wif my family
seronok tgk zaquan seronok..w/pun zaquan agak penakut..tp dia still teruja bila tgk mcm2 binatang yg ada..Taman rama-rama ni bkn hanya ade spesis rama2 jerk tau..byk spesis binatang2 lain pun ade..dh mcm zoo pun ade..huhu..
see..zaquan teruja tgk rimau bintang tu tido siap terbaring..hhee

erks..ulau..gelinya..

Kalo diikutkan byk pic yg nak diupload..tp ini pun dh cukup menceritakan betapa my son zaquan sgt seronok dpt jln2..hehe..

On the way back..jln selepas R&R Ayer Keroh sesak giless..smpai la tol Bangi..smpai umah pun kol 7 mlm..


3 comments:

  1. hehehe..fida..bole la..makcik n pakcik zaquan yg excited lebih sbnrnya..

    ReplyDelete
  2. Same2 sweet mama .jemput join cotest sy

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails