Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 23, 2010

Berbuka Puasa 31 Ogos 2010/21 Ramadhan 1431H

Ramadhan dh berakhir..syawal pun hari ni sudah masuk hari ke 14...sekejap jerk 2 minggu berlalu..tp sweetmama ade lg n3 berbuka puasa nak tempek kat sini..

x kisah la kan..blog sweetmama..diari sweetmama..memories sweetmama..so ape sahaja yg sweetmama rasa nak simpan kat sini..sweetmama akan simpan..x kisah la citer tu basi pun..

Cuti Umum merdeka bulan Ogos lepas..sweetmama x berjalan pun..papa zaquan tlh wat aktiviti tido smpai ke ptg...pastu bila bgn baru kata jom buka puasa kat luar..ermmm..biasa la tempat msti full punya kalo kuar rumah dh petang..huahuaa.. kami singgah JJ Cheras Selatan sbbnya zaquan pun ngamuk kat papa asik tido jerk.. dia nak jalan..nak main games..katanya..hahhaa.
yezza..kena puas kan hati si kecik dulu..

at lastnya kami berbuka dlm kereta jerk dulu..beli ais blanded mocca kat starbuck dulu..
pastu terus g kajang..sbbnya mlm tu kami nak amik order biskut raya yg club opis sweetmama order borong ..dh siap kat umah my mil. kami pun terjah la Kenny Rogers kat Metro Point, Kajang..tp kol 8.30 br dpt mkan...xpe la jnji puas hati dpt mkn kenny rogers
menu berbuka kami..yummy2..sedap..we all penggemar Kenny Rogers..
Zaquan mmg sgt sukakan muffin tu..dua2 dia yg punye..huk3..

ummmaaahhhh...cyg mama n papa, 
mama n papa pun cyg sgt zaquan♥♥♥

Selesai mkn terus g umah my mil..amik order biskut raya yg dh siap

haaa..ini pic candid zaquan yg amik tau..yg atok nya pun suka melayan..msti atok n nenek igt pic zaquan amik x jdk..tp sbnrnya jdk..zaquan mmg dh pandai amik gambar..dh pandai tgk skrinn..cumanya tgn dia jerk yg selalu dok kacau kat lens..hehee
hehee..ye2 jerk atok zaquan melayan zaquan..mmg saje atok pose2..sekali sweetmama tgk blk camera..jdk rupenya zaquan candid gmbr atok n nenek..

sedar x sedar..borak pnye borak..dh lewat mlm..tp sempat lg kami g minum kat impian..n balik dak kecik ni dh tertido dlm kereta..n terus lena smpai ke pagi..hahaaa..papa zaquan siap letak elmo sblh zaquan tu yg x thn tu..

6 comments:

  1. walaaweeii banyak nye kuih raya uols...huhu

    ReplyDelete
  2. Hezesuze : alhamdullillah..ade la rezeki jdk ejen jual biskut raya..homemade my mil..

    Miya : hehe..iye la..Ogos bulan kemerdekaan..ke ade hari2 penting lain dlm bulan Ogos..

    ReplyDelete
  3. betul tu ...basi pun basilah kekadang cite basi tu yang paling best kennnn....banyak gak tempahan kuih raya tu...

    ReplyDelete
  4. terliurnya tengok makanan.... kalo tengah mengandung nie, kompom kene g makan.. kalo x, melehlah air liur baby.. mcam Dania sekarang... Cian die...

    ReplyDelete
  5. mama qistina : hehee..kalo bole sume memori nak simpan..tp masa pulak terhad.., alhamdullillah..bole la wat duit belanja raya.

    Cute MuM : ehehee..itu la pasalnya..btol2 meleleh air liur dania..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails