Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, September 17, 2010

Tgk Wayang..Mlm 6 Syawal..

Salam 8 syawal..,

Dh petang2 baru ade mood nak update n3..pagi smpai ke tgh td blogwalking..waktu rehat sweetmama hari ni pulak di isi dgn lunch n cuci2 mata di Alamanda..sib baik ade kwn nak bw..heehe.., ari Rabu ari tu pun sweetmama lunch kat Alamanda..iye la cafe kat sini x buka..next week br buka..

Mlm 6 syawal (Rabu)..yg hari pertama sweetmama mula bekerja tu..lepas balik keje bole pulak tetiba mood papa zaquan nak ajak sweetmama tgk wayang...mmg tetiba jerk tau..surprise la kunun..hehe..sweetmama pun call my mum bgtau bole ke kami balik lewat sbb nak tgk wayang..sbbnya my mum yg jg zaquan kan..yeay..sib baik my mum kata okey..so..akhirnya tgk jgk la kami wayang mlm tu...kami layan cite lawak..
@
@

@
@
@
@
@



Citer ni dh lama kat panggung sbnrnya..dh sebulan kat panggung kat M'sia ni..12 Ogos dh mula tayang kat pawagam sini..25 Jun tu tayangan kat oversea la ye..tp kiranya mmg dh lama la cite ni ..tp kami bole jerk layan....tgk pulak pelakon dia Adam Sandler , Chris Rock & Rob Schneider yg conform berlakon lawak mmg best..so bila papa zaquan offer jerk..setuju jerk la..

Memang lawak giless citer ni..mmg tergelak dr awal smpai abis citer..tp x sesuai ditonton bersama kanak2 ye..ade unsur2 sensored sikit..huk3..


3 comments:

  1. dah lama tak tengok wayang..
    sejak ade anak ni..

    ReplyDelete
  2. Diana : ermm..kalo ikutkan eija pun mmg dh lama x tgk wayang sejak ade anak berbanding masa zaman sblm berkahwin n ada anak dulu mmg hobi tgk wayang..hik3..,sejak ade anak..ini br kali kedua tgk wayang..itu pun masa mula2 tgk wyg slps ade anak ni cite LBS..sbbnya eija mmg nak tgk sgt cite LBS ni sehebat novelnya ke x..sekali tgk..biasa2 jerk..huhu..

    Cute MuM :xpe nnti dania dh besar sikit..bleh la tinggalkan dia skjp..bleh la mummy n daddy dania g date tgk wayang..hehhee..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails