Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 23, 2015

Salam Aidilfitri 2015/Syawal 1436H

Assalammualaikum,

Salam Aidilfitri 2015 / Syawal 1436H daripada kami sekeluarga.
Maaf Zahir & Batin.


Tema Raya Kami 1 Hari Raya - Maroon / Merah Marsala ♥♥♥

p/s: lap2 habuk kat blog sikit, kjp lagi nak baca blog kawan², lama nau-nau x melawat blog kawan², hari ni 1st day kerja slps seminggu cuti raya, tgh free xde kerja ni baru la berkesempatan jenguk blog...

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. salam aidilfitri sis... cantik tema maroon ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri. terima kasih fai..♥

      Delete
  2. Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga, saya pun tema maroon raya tahun ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      owh ye ke, colours of this year mmg kaler maroon pun sbb tu tgk ramai jgk yang tema kaler maroon tahun ni..

      Delete
  3. Salam aidilfitri buat ieja dan family.. maaf zahir batin juga.. smga aidilfitri tahun ni lebih bermakna buag ieja ..

    Meriah warna maroon ,cantik. Suka saly tengok warna tema raya kwn2.hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih saly..
      alhamdullillah setiap tahun pun rutin yang sama je sambut raya..

      hihi..itulah kan eija pun sama suka tgk tema baju raya kawan2..cantik2 n warna warni gitew..

      Delete
  4. salam aidilfitri...wahhh...maroon satu family...lum pernah cuba lagi warna nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri lynn..
      hehe..itulah merahh di pagi raya..
      owh ye ke..boleh la thn2 akan datang try tema maroon plk..

      Delete
  5. Selamat Hari Raya Eija
    Adik tu aduhai geramnya auntie tengok. Apalah yg buat adik gelihati bebebar:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya k.zakie..
      ermmm..diaorang ni mmg susah sbnrnya bila diajak bergambar bersama..ikut mood time ok, ok la, time x ok tu kena terus snap je..hehe. itu gaya bila kita kata gaya bebas..gitew la rupa dia gaya bebas adik senyum lebar x pandnag camera...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails