Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, November 25, 2013

Macam Sibuk Je, Macam Malas Je..:P

As Salam,


Ada yg rindu tak? :p, 3 minggu blog x berupdate, beriye kununnya Mama nak menyiapkan semua N3 holiday Jakarta Bandung 2013 kami 3 minggu lepas, tp nampaknya x berjaya..huhu, Macam sibuk je.., macam sibuk je..ke macam malas je sebenarnya..

Nak kata bz sgt dgn keje x jgk, tp knape la susah sgt nak up 1 hr 1 n3..adeiii.., maybe sbb dekat rumah pun bknnye boleh sgt nak ngadap PC je.., 2 minggu lepas bz berteambuilding (6 - 8hb Nov. 2013), blk dr teambuilding - 11 -15hb Nov 2013 audit seminggu.., balik audit minggu lepas time utk menyiapkan report dengan kebetulan bos dapat naik pangkat..kena la kita yang siapkn dan ngadap report tu..bersawang sudah blog ni.

Bulan depan pun jadual Mama dah penuh dgn audit dan kursus..mmg akan confirm bersawang n itu yang menambah merudum mood berblog, sepanjang 3 minggu ni mmg Mama x buka pun blog Mama ni tau apatah lagi nak berblogwalking..sorry la my dear friends semua ketinggalan la Mama citer uolls semua..nnti ada masa Mama marathon BW..^_^..

Nak start N3 hari ni pun mcm mls je..sbb N3 yg ado pun sume citer basi..camner ni..layan kan je la ye..(untuk simpanan diri sendiri jgk kan..) ..^_~..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. kdg2 citer banyak
    tp malas nak karang citer.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul tu n kadang2 tu bila byk sgt gambar, dh pening nak memilih n edit gambar, dh la tu kalau boleh semua pun nak cerita sbb setiap gmbar tu ada ceritanya tersendiri..

      Delete
  2. bile bz memg xde mse nk berblog kan..mcm sy la..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..itulah kan..
      papehal kena utamakan kerja hakiki dulu..
      blog ni pun hanya mengisi masa terluang..hehe

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails