Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 9, 2013

Colours Sparks Fun Night (Blocking Fashion)

As Salam,

Sesungguhnye sy sgt bz, ye Mama sgt bz spt yg Mama ada bgtau sblm ni..mood berblog merudum sbb jadual keje pack n kursus berturut2 dr akhir Nov hingga Dis hujung tahun ni, selalu org Kewangan ni akhir tahun bz dgn penutupan akaun, akceli Mama x terlibat langsung pun dgn penutupan akaun, tp dkt opis Mama ni hujung tahun bz dgn bengkel/lab/kursus..nak wat camner kan..SYMP...

asik mukadimah bz je, org pun bosan nak baca, ok2 xmo citer panjang..just nak kongsi pic masa Mama berteambuilding + annual dinner pada bulan lepas ( 6-8 Nov 2013), ehh baru perasan xde amik gambar pun sbrnye spnjg berteambuilding (fokus ok..:p), time annual dinner baru berkesempatan amik gmbr guna hp sendiri..hehe..

Teambuilding kali ni diadakan di Ancasa All Suite, Port Dickson n teambuilding kali ni lebih rilex, xde aktiviti luar yg mencabar like panjat² or merentas bukit tu semua, aktiviti luar yg ada pun lebih kepada teamwork..papehal pun tetap enjoy..:). Opis kami ni setiap tahun adakan teambuilding, tahun ni paling dasyat siap ada siri kedua teambuilding (setahun 2 kali teambuilding..huhhu..)

td kata xmo citer pnjang2kan..hehe, annual dinner kami diadakan pada hari kedua..(7 Nov 2013) dengan tema Colours Sparks Fun Nite (Blocking Fashion)..so malam tu mmg memasing sporting mengikut tema kaler block..




Petang sebelum annual dinner bermula..antara AJK2 Kelab..yg membantu menyiapkan persiapan majlis annual dinner..
   

Mama bkn AJK pun tp turut sama membantu kawan2 AJK sbb kawan2 Mama yg lain tu semua AJK..

Penangan Drama I ♥ You Mr. Arrogant
props untuk sesi photo booth
(kebetulan time ni sbnrnya episod akhir drama i ♥ u Mr Arrogont)


Me@Malam Dinner..
sgt boolat dh Mama skrg ni..setakat ni mulut je mengeluh tp usaha nak diet x sampai lg..:p
Meja cukup² je, malam tu lewat turun (dinner mula awal kul 8mlm), x dpt nak duduk semeja dgn geng, terpisah memasing, tp Mama la yg paling terpisah..terpaksa duk semeja dgn group lelaki..redha aje la sbb mmg kami lmbat turun pun..


Menu dinner ..Steambot


Sesambil makan ada la aktiviti yg diadakan..antaranya main BINGO, tarian chicken dance (mencari pemenang siapa yg menari paling cheeky) dan x lupa jgk sesi karaoke la..utk siapa yg berminat. Oh ye..kali ni ada photo booth utk sesi bergambar..

Nak jgk bergambar..
Mcm Comel je!! Macam Cantik Je!!
hahaha..mcm poyo je kan..jgn nak perasan sgt..


Pic berdua


yess..jom reramai kita amik gambar di photo booth dgn props2 yg ada..
akceli ada servis polaroid camera di photo booth ni, siapa yg berminat sekeping pic polaroid cajnye RM5 dan hasilnya masuk dalam akaun Kelab.



King n Queen Of The Nite..
Kebetulan dari our team sekyen..
(my friend n my boss)
sedondon plk kaler biru pink..sweet je kaler tu kan..
(pic gegar n jauh plk..)


Amik aura Queen Of The Nite yg mmg cun..


Setelah selesai majlis, memandangkan my friend kebyakannye semua AJK n kebetulan semuanya my team seksyen, sambil memastikan semuanya telah diselesaikan dgn teratur, kami join sesi karaoke, time ni mmg tinggal kami² je yg lain semua dh masuk bilik..so apalagi kita kasi gegar Ancasa. Akceli Mama x havoc pun nak berkarok (mane pndai nyanyi..mensumbangkn lagu pndai la), Mama sibuk nak bergambar sbnrnya..(ermmm minah bergambar la katakan) so jadilah time ni sambil bergambar sambil join kwn² karok..(menyelit gitew)


Kami yg giler bergambar..
yg pegang microfon la yg havoc berkarok..





Last but not least..our team seksyen yg happening.., ehh ada yg ex team seksyen sbnrnya dlm pic ni, tp dh mcm satu seksyen..♥♥♥


Dalam pada xde mood nak berteambuilding, kalau boleh xnak pergi..hehe, tp tetap enjoy dgn teambuilding dan dinner kali ni..lg2 dgn seksyen kami yg sporting n happening..,  Mama yg selalu x bertuah dinner kali ni dapat bawa blk cabutan bertuah..hadiah kecik pun tetap happy..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. meriahhhhhnyaaaa...... tak pernah berpeluang mcm ni ade dinner² mcm ni huhuhuhu ... mmg hujung tahun bz jer semedang.. cuti pun dibekukan..

    cantiklah tema block mcm ni.. seyes .. warna warni dalam gambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg meriah n kalerfull gitew..
      owh ye ke yana, kami pun bkn selalu dpt dinner mcm ni, dinner ni slh satu aktiviti kelab..

      itulah kan nampak cantik dalam gambar :))

      Delete
  2. wahhh meraiah betui la ...
    syoknye klu opis kami pun cam ni ... tp kan k.eija nampak bambam dlm gambo tu ... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ok la terasa jgk la kemeriahnnya n semua pun sporting..

      huhu..mmg dh bambam pun..
      adeii..camner mau kurus mcm eima ni..hehe
      susahnya nak mulakan dan nekad diet..

      Delete
  3. havoc..havoc.. mmg colour block betul.. bestttt!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..cantik plk tema colour block ni..^_~..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails