Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, April 7, 2010

"GIVEAWAY & CONTEST with FAZILZURA"

Hari ni citer pasal contest dlm blog lagi...
kali ni contest dr blog FAZILZURA . 
^
^

actually FAZILZURA ni sama-sama ex-shcoolmate dulu...tak pernah rapat pun dgn dia dulu..tp sweet mama mmg kenal dia...lgpun dia ni... kategori awek cun kat sekolah dulu....skrg pun maintain cun....hehhehee...bukan bodek ek...

berbalik pada contest ni....sweet mama rasa langsir yang akan dipilih oleh FAZILZURA adalah nombor 7

** Story skit psl blog2 FAZILZURA yg anda sukeeeee sgt2...& kasi cadangan tuk meriahkan lg blog ni (hanya di ruang komen ni yek...) (Pada pandangan saya...blog FAZILZURA ni mmg dh ok sangat, cun dan padat bukan sahaja kisah tentang family mu zura tetapi diisi jgk dengan info2 lain yg berguna untuk dikongsi bersama..errmm..nak komen lebih pun xpandai...lgpun sweet mama terlalu br dlm dunia blogging ni. follower pun xde lg..blog untuk memori diri sendiri jerk...heheheh)

p/s : kesemua kain langsir diatas adalah cantik...^-^

1 comment:

  1. FAZILZURA

    Blogwalking... key sume nye ok ..
    LULUS..

    TQ sudi sertai ...tungu akhir bln yek .. ^_^

    ** adeh ko ni , ayat bikin daku meroh muke ler.. heheheh x pe, dulu tu kenangan ..now dh rapat dlm fb pun kire ok .. nnt kite geth2 yek

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails