Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, April 9, 2010

Nasi Goreng Paprik!!!

nasi goreng paprik....kenapa dgn nasi goreng ni..??? ape yg special sgt...???hahahha...xde pape pun...saje jerk...dh xde modal nak citer...hehehe...tgh ni lewat sweet mama lunch...sbb bukan bz wat keje smpai x sempat nak makan...tp bz shopping n cuci mata time waktu lunch hari jumaat yg pnjg ni...huhu...
ni dia menu lunch sweet mama hari ni....sedap...sbb lapar sgt...hahaha...kol 3 br lunch...
Nasi Goreng Paprik  - Restoran Nasi Ulam.

Selalunya aktiviti waktu tgh jumaat..adalah cuci mata di Pasar Tani depan opis ni...tp hari sweet mama teman my friend g amik kerepek kat Sg. Buah...dia ni bizness kerepek kat kelab opis ni...lps tu terus ke Mydin...sweet mama pun tumpang sekaki la membelah sama..tp xde benda pun sweet mama soping sbnrnye...cuma nak survey harga barang utk wat tempahan hamper....iye ke survey..?hehehe....ade gak beli sikit2..sbb rasa cam murah jerk...

ni nak citer pasal ape sbnrnye ni...nasi goreng paprik ke pasal pasar tani ke pasal tempahan hamper...ini la dia masalahnye mula2 xde idea...tp bila dh start menaip...ade jerk benda nak cite....Tempahan Hamper tu nnti sweet mama story lain la...baik punye projek...heheheh...


ini dia brg yg dibeli untuk tempahan hamper...tp ni br 5% jerk...tunggu ek citer pasal tempahan hamper sweet mama....

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails