Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, April 2, 2010

Kenny Rogers


Hai...saje je sweet mama nak entry pasal mkn2 di Kenny Rogers slps balik keje ptg semalam...hehehe...ermmm...tiba2 smlm sweet mama teringin nak makan Kenny Rogers...padahal bulan lepas br jerk makan..my office mate..Nora..belanja makan...nyway tq Nora..moga sentiasa dilimpahi rezeki. Nak dijadikan citer... baliknyer sweet mama citer kat hubby pasal office mate belanja makan Kenny Rogers...so my hubby pun rasa mcm terliur bila mendengarnya...heheheh...dan dia telah minta sweet mama belanja dia time gaji bln ni...dh seminggu gaji...br la ptg semalam dpt belanja my hubby ngan my son makan Kenny Rogers, itupun sebab + sweet mama pun mmg teringin nak makan..jgn mara ye papa zaquan.... tapi my son...yg masih lagi demam x berapa selera nak makan...cian anak mama...

Menunye....si kecik sedang memilih ...???
Ini Menu Sweet Mama..Yummy2...
Ini plak..Menu Papa Zaquan...
muffin ni zaquan yg punyer....!!!
papa zaquan bz melayan anaknye mamam...

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails