Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, October 16, 2014

JJCM | CHOP d'STOP CAFE

Assalammualaikum,

Malam selepas selesai majlis pertunangan Adik Ipar pada 06.09.2014, Adik Ipar yang bertunang tu nak belanja 1 family makan..owh ok  Mama pun sempat balik rumah mandi tukar baju dulu lepas tu Adik Ipar, FIL n MIL jemput di rumah kami naik 1 kereta.

Bestnya nak g JJCM..org belanja plk tu kan..Destinasi JJCM ialah CHOP d'STOP CAFE, Owh Menu Western..mmg feberet Mama la.., 1st time ni Mama makan di CHOP d'STOP CAFE ni, almaklumla mmg susah sgt nak g JJCM melainkan kalau ada org ajak pergi, selalunya Mama JJCM dgn opismate je..

Gini la rupanya Kedai CHOP d'STOP CAFE dalam kawasan ala² medan selera gitew..terletak di Bazaar Rakyat PKPS Seri Kembangan


Sedang menunggu makanan yg diorder
pic hasil tangkapan Ziqry, dia sibuk main hp time ni..
Tq Acik Cha belanja kami makan..


Adik Sara yg comeii..
malam tu makan burger dengan Adik Ziqry..


Ini dia menu Burger Adik Ziqry dan Sara, x cukup sampai order satu lagi Burger, tp bila dah order 2 x abis plk..


Nasib ada Abg yg kuat makan, dia yg tolong abiskan burger order 2nd time, dah la dia punyer menu Grill Chicken Chop, habis dia makan sorang, Dia mmg suka mkn chicken chop so mmg x heran dia boleh mkn 1 pinggan..


Yang ini Menu Mama..Gril Chicken Chop Chezzy,
Veryy the Chezzy n portion dia pun byk,
org lain mkn x abis, tp Mama makan abis licin..hehe, 
siyes sedap sgt pada tekak Mama..


Heheh..itu je la, org lain punye menu xdela Mama sibuk² nak amik gambar, amik gambar menu sendiri je..ye la org sibuk nak makan, kita sibuk nak amik gambar plk, selesai makan kami pun terus balik, MIL siap tapaukan balance yg diorang x abis untuk Mama bawa balik, esok kami 3 beranak makan sampai menjilat jari..:p, itu maknanya mmg sedap la, lps ni boleh la ajak Mr. Papa try makan dekat sini plk, sbb masa hari kejadian dia xde..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. memang nampak sedap...nanti boleh ler cuba...tq for sharing...

    ReplyDelete
  2. omg!!! ciken cop cis tu amat best nampak nyer.
    aida ni pun cheesy mania :-)

    ReplyDelete
  3. Western food sini mmg sedap2 belaka kan? Sayang kat situ lain kedai byk tutu kalo x lg happening. Sy n famili suka mkn situ gak....banding kat mr steak house jauh la

    ReplyDelete
  4. chicken chop tu mmg mengoda huhuhuhu ......

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails