Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, May 10, 2010

CUTE PINK BABIES CONTEST

Salam...Hari ni Sweetmama nak joint  Cute Pink Babies Contest yang dianjurkan oleh Ibu QisQas sempena ulangtahun pertama puteri ibuQisQas: SHARIFAH NAYLI QASRINA pada 30 MEI 2010. 
contest ni bermula pada28 APRIL 2010 sehingga 28 Mei 2010.
so jgn lupa click disini ek..
Temanya adalah pink but my baby adalah boy..cari punye cari...ade jgk gmbr my baby boy yg serba pink...hehehe.. ini adalah gambar yg sweetmama pertaruhkan. .... Zaquan br berusia 1 hari. Tubuh zaquan dibaluti dgn selimut pink hadiah dr wan ummi zaquan(my lovely mom). So cute..w/pun baby boy pakai pink....hehe...

my newborn...suka tgk baby baru lahir..suci & bersih.

Nama : Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi
Umur : 1 tahun 11 bulan
Tarikh Lahir : 06.06.2008

PESAN MAMA KEPADA ZAQUAN

Zaquan adalah anugerah yang tak ternilai bagi mama dan papa. Setelah bertarung nyawa untuk melahirkan satu nyawa ke dunia ini...betapa gembiranya perasaan mama disaat pertama kali menatap zaquan selamat dilahir kan ke dunia.  Impian mama semoga Zaquan menjadi anak yang soleh yang sentiasa mendoakan mama dan papa, semoga zaquan berjaya di dunia dan diakhirat, dikuniakan rezeki yang melimpah serta kesihatan yang baik. Mama sentiasa memanjatkan doa agar impian mama dimakbulkan. AMIN.

2 comments:

  1. salam terjah..
    suci dan bersih..tenang jer hati tatap gmbar ni..
    thanks sudi join..
    gud luck dear..

    diterima

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails