Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, May 1, 2010

SeLaMaT HaRi PeKeRjA

salam tgh malam....dah pagi daa....1 Mei 2010 sudah....lekanya sweet mama hari ni dok mmbaca blog org jerk,,,blog sndri xde masa nak up-date...lebih2 lg minggu ni...seminggu sudah line internet kat opis kena blok....setiap 5 minit...sekejap boleh...sekejap x boleh....bila kita nak on fb & blog..mssg dr MAMPU akan kuar...adussss...tensen btol....hari ni sweet mama kat umah my mom...saje jerk lepak umah ummi sbb tau hari ni Pak Cu Apit Zaquan n Pak Uda Zaquan pun ade....hhehe..sib baik Pak Uda Zaquan balik...klau x...xdpt la sweet mama pinjam/guna laptop dia mlm smpai ke pagi ni...huhuhu...Dikesempatan ini sweet mama nak sampaikan Selamat Hari Raya SELAMAT HARI PEKERJA kepada sumer...dan slmt menggunakan cuti yg diwartakan sebagai CUTI UMUM ni dengan aktiviti yg berfaedah & berkualiti untuk anda...!!yg pasti 1 Mei sweet mama diisi dgn mghadiri reunion ngan kwn2 masa sekolah rendah...hahaha...x sabar rasanye.....

p/s : yg x bestnye cuti 1 Mei 2010 jatuh hari Sabtu...kalo hari Isnin kan best...cuti lama skett...hhehhee..

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails