Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, May 29, 2010

Cuti Wesak Day

Selamat tgh Sabtu....hari ni sweetmama x g mane pun...dok umah jerk..hari ni sweetmama masih kat bt 10, cheras..my mom house..lg pun smlm dh berjln dr tgh smpai ke malam...tp xde la g bercuti or jln jauh sgt pun...hehehe...cuti wesak day smlm..siang papa zaquan bw jln2 kat JJ Cheras Selatan...sweetmama nak cari hadiah untuk b'day Alesya hari ni(my friend daughter). tadaaaa..ni hadiah for Alesya...bantal tiger...cantik x..actually zaquan yg suka benda alah ni...
Sampai2 JJ jerk..kami luch dulu@McD..tgk arr zaquan mamam ice-cream smpai kotor baju...
biasa la kalo dh berjln tu kan...bkn bole cuci mata jerk..zaquan pun dpt hadiah jugak la...patung Upin...antara Upin&Ipin..mmg Upin pilihan Zaquan. Papa Zaquan belanja..lgpun b'day Zaquan next week dan Zaquan dh pegang ..xnk lepas...smpai on the way nak balik dlm kereta dia peluk smpai tertido tau...
wah sernoknya zaquan..dh dpt Upin..pastu dia tunjuk tempat wajib dia ialah Pusat Hiburan Sekeluarga...apalagi games la..
hahhaha..pandai la anak mama main bowling..dpt excelant...hehe,happynye dia dpt naik kuda. seksinye zaquan..huhu...zaquan bole plak iyak smpai abis kena baju&seluar...dh la baju mmg dh kotor&comot sbb mamam aiskrim...tp xpe..sib baik pampers&baju spare mmg selalu ade dlm handbags sweetmama ni..
x puas lg ke main anak mama ni...?cibuk jerk dia dok landing2 atas tilam baby ni..masa ni sweetmama tgh dok pilih hamper untuk hadiah baby new born Acik Uyun Zaquan...hadiah hampernyer surprise...xbleh nak tunjuk kat sini..kena tunggu baby Acik Uyun kuar dulu...my sis in law...tgh tunggu hari jerk ni..due date..2.6.10...ke baby nak tunggu tarikh lahir sama cam zaquan..06.06..hehhee..xkisah la bila pun..yg penting..selamat..

dh dpt ape yg dihajati...lgpun zaquan agak meragam..x cukup tido kot..kol 5 kami pun balik..terus ke my mom house...tido sehari...tp papa zaquan x tido sama kat sini...dia balik dok jg umah kat Bangi..huhu..papa zaquan mmg jarang tido umah mertua dia..sbb xde astro..dia kan kaki bola..dok umah tgk bola..iye ke..?hehhee..iye la tu..

Mlmnye...Ucu Apit Zaquan balik&nak bw Zaquan g Tesco dia nak belanja kami makan Pizza Hut..Rezeki jgn ditolak..hehee..camne nak kurus ni..lunch Mc'D..Dinner Pizza Hut...huhu..mlm n kami g without papa zaquan.
Amboi ..Zaquan pandai...dia bodek Ucu Apit belanja naik kereta..10 minit RM5.00....lgpun benda alah ni..depan Pizza Hut jerk..hehe..sedang main2 kereta...Zaquan perasan tu gmbr dia kat Peraduan Si Comel Tesco tu..bila sweetmama tgk balik semua gmbr2peserta...rasa menyesal plak aritu amik gmbr x pakaikan Zaquan Costum...huhu...

Ok la..itu saje...cuti wesak day@JJ & Tesco...hehhee

skrg ni zaquan sedang lena ....sbb tu sweetmma berpeluang utk post n3 hari ni..slmt berhujung minggu sume..!!

2 comments:

  1. ramai plak yg melepak di jj balakong, aku dh lamo x g... lg suke g yg maluri punye.. kalau hala ke sanun tu sure terjash the mines...besh jgk

    ReplyDelete
  2. aku plak dh lama x g jj Maluri...tp kalo diikutkn mmg JJ Maluri lg besh...byk pilihan. ni kitaorg selalu g jj Balakong sbb dkt ngan umah mak aku.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails